Hej Heffaklumpen här igen, för sista gången!

Igår var det midsommar och vi vaknade upp till det fina midsommarvädret ( ösregn ). På morgongympan dansade vi små grodorna kring våran midsommarstång som fick bli Thea. Efter det åt vi en god frukost som vanligt.

Vid klockan nio började första aktiviteten för dagen som igår var poängjakt där man bland annat skulle dricka rått ägg och dricka en liter mjölk. Men även roliga saker som att klä ut oss till dagisbarn och göra musikvideos. Sedan åt vi lunch som igår var någon slags schnitzel med ägg runt och spaghetti. Efter det så hade vi sysslor och vi fick tvätta för sista gången under detta lägret. Vi hade även lugn stund.

Efter den lugna stunden gjorde alla sig midsommarfina och gick tillsammans till en fin Björk där vi dansade och sjöng. Sedan åt vi middag då vi fick plankstek och potatis. Dagen till ära fick vi även glass och jordgubbar.

Efter det så gick vi mot aulan där vi hade en twistad femkamp som gick ut på att man gjorde en uppgift var och de andra familjerna bettade om man skulle klara det eller inte. Ni kan ju gissa vilka som vann 🙂

Sedan var det fri stund då ett gäng gick för att spela fotboll och andra bara tog det lugnt. Vi åt sedan mackor på kvällsfikan och hade förfest inför discot som äger rum idag.
Efter det hade vi andakt som Thea höll i.

Det var allt från bästa familjen med bästa familjemamman.
Ha en trevlig sommar! / Heffaklumparna