Läger Nord 11 juli – Prank, repetitioner och brännbollsmatch

Hej halloj!

Det är nu dags för konfans sista blogginlägg. 🙁 

Dagen började tidigare än vanligt och vid 3 stod större delen av Nord redo att gå mot Syd för att genomföra världshistoriens bästa prank. Trots vår noggranna planering stötte vi på problem när det visade sig att några sydare stannat uppe för att hålla vakt vilket gjorde att vi blev nedsprutade med vatten, vissa blev bara lite blöta, andra klarade sig helt medan vissa fick en hel hink över sig. Som tur var ville de efter vattenkastningen hjälpa till med vår geniala plan och vi klarade oss därför ganska bra. 

Trapporna fylldes med toapapper, skor knöts och tejpades ihop och hela huset plastades in med plastfolie. Vi passade även på att återlämna den jord Syd glömde när de besökte oss natten innan. Efter det gick vi tillbaka och la oss för några timmars sömn innan det var väckning med spiontema. Dagens morgongympa bestod av ett styrkepass som få av oss uppskattade, alla var lagom döda när vi äntligen fick gå till frukosten. 

Efter samma gamla vanliga frukost var det dags att öva på vår redovisning i kyrkan för första gången, det gick väl mer eller mindre bra. Efter det var det lunch och på menyn var det pulvermos och falukorv. Det var lite blandade åsikter kring om det var gott eller inte. 

Som syssla hade vi tvätt vilket gick lika snabbt och smidigt som vanligt. Efter detta skulle vi egentligen haft fritid men den ströks då ledarna (konstigt nog) tyckte vi var för dåliga på redovisningen. Nu däremot är vi grymma och kan hela vår konfirmationsgudstjänst och redovisning helt perfekt. Efter allt flitigt övande drog ganska många till Lennarts medan resten stannade kvar på boendet. Vi är ganska enade om att gårdagens middag som bestod av järpar och potatis inte var en av de bästa under lägret. 

Det var sedan dags för brännboll mot Syd som kanske inte gick som väntat. Vi tänker, som de bra förlorare vi är, självklart inte skylla på någon men vi anser inte att Syd var bättre än oss och hade det varit fotboll är det solklart vilka som skulle vunnit. Kvällsfikat vad lika fantastiskt som vanligt<3. Sedan var det andakt och vi sjöng helt gudomligt (kolla vår instastory). Det blev ett känslosamt avslut på kvällen när vi insåg hur kort tid det faktiskt var kvar.

Tack för denna tid och hejdå för sista gången från Pumba.