Läger Nord 28 och 29 juni – Kärlekspärlan, PlojOL, besöksdag och dop

Tyvärr blev det inget blogginlägg igår och därför kompenserar vi upp det med att skriva om både gårdagen och i förrgår.

I fredags vaknade vi av att Heino och Rasmus blottade sig… (med badbyxor under handduken såklart). Sen var alla såklart i tid till morgongympan där vi körde leken knuten. Vi gick raskt vidare till den utsökta frukosten. Efter det var det dags för konfaläsning där dagens tema var kärlekspärlan. Det var en station med frågestund, en med ansiktsmassage och kärleksdikter ur bibeln samt målning av personliga hjärtan inför måndagen. 

Till lunch blev det älskade potatisbullar med bacon och lingon igen. Efter det var det äntligen dags för tvätt, denna gång utan Krisse för vår del. Det gick jättebra ändå. 

Sen till det roligaste med dagen, dags för Ploj-ol. Alla började starkt med att springa lite lagom fel. Många fick betydligt mer än 30 minuter till ettan medan vissa inte ens tog sig dit. Två timmar senare var alla tillbaka några hann ta ett snabbt dopp innan vi begav oss tillbaka för att äta schnitzel till middag. Mätta och belåtna gick vi tillbaka till nord för att tagga upp mot ännu en rolig aktivitet. Denna gång var det en lugnare aktivitet än vanligt, det var äntligen dags för fredagsmys.❤️ Som önskat fick vi kolla på lejonkungen. När det blev tekniska problem i filmen så smet alla upp till våning tre för lite kvällsfika. Sen kollade vi klart på filmen, hade andakt innan alla gick till sängs. Klockan 21:50 låg alla i sina sängarr och sov. 

Dagens efter (alltså i lördags) väcktes vi väldigt tyst då Hanna fyllde år!! Vi alla samlades utanför hennes rum och stämde in i fina stämmor med våra vackra morgonröster. Morgongympan bestod av leken ”Hej jag heter Bengt”. Efter det åt vi alla gemensam frukost innan alla delade upp sig, eftersom det var besöksdag. En del hade sina föräldrar här, andra åkte hem medan vissa stannade kvar i den fina trästaden Eksjö. 

Efter en fantastisk dag återförenades hela nord igen vid kyrkans stuga. En del blev dopade (döpta) medan andra bara satt och sjöng. Det var en snabb cykling tillbaka till boendet för kvällsfika och andakt, med rekordmånga frågor. 

Men det bästa av allt, Krisse var tillbaka från sin semester i Stockholm. 

See you later alligator, in a while crocodile.

//Simba