Toker 28-29/6

Hejsan hoppsan fallerallelaa!

Eftersom att det var besöksdag igår skrev  ingen blogg så vi i Toker fick uppdraget att skriva om både fredagen (kärlekens dag) och lördagen (också kärlekens dag, det var ju familjedag för många).

Den fantastiska fredagen började med att Jacob väckte alla med en orange eller röd-liknande kazoo. Jakob i Toker tycker det är tokigt om ni inte vet vad det är. Jaja, morgongympan var att man skulle döda folk om man såg dem röra sig vid väggarna, vilket kändes tokigt eftersom att människokroppen inte är till för att stå still.

Konfaläsningen fokuserade på kärlekspärlorna, så Ludde och Åsa svarade på alla dvärgarnas pirriga frågor. T.ex. drog Ludde sin bästa raggningsreplik men det var lite för tokigt för oss. Just nu när vi skriver sprutar Alfred vatten i Jakobs nacke. Men strunt i det, efter frågorna målade vi vackra hjärtan med våra namn i, där vi snart ska skriva komplimanger till varandra. Vi kom också lite närmre varandra här på lägret genom att massera sin kompis härliga ansikte. En skön upplevelse för många!

Träningen uppskattades av många! Momentbanan gick så fantastiskt bra för oss. Den var så tokig så det kanske var därför. Den romantiska middagen bestod av Wienerschnitzel. Efter mätta magar gick vi alla till en park och hade speed dating. Man fick ynka 45 sekunder att diskutera med sin nästa. När Jakob och Fredrika hade speed dating föreslog Jakob 30 sekunder stel tystnad, men Fredrika trotsade det och skrattade högt – som vanligt. Alltså inget tokigt direkt.

Det bildades möjligen några kärlekspar efter evenemanget, då man skulle sms:a ledarna vem man tyckte man hade bäst date med.

Sen hände allt enligt schemat så det är tråkigt att skriva om.

Vi går vidare till lördagen!

Besöksdagen inleddes med väckning och frukost som vanligt, men sen blev schemat helt tokigt! Inga regler! Marcus i familjen Glader fick en helt ny look vilket tog tid och uppmärksamhet från många men visade sig vara värt det. Men många av dvärgarnas föräldrar kom snart och hälsade på, där blev det många glada miner från alla! Sakerna man hittade på med sina familjer var allt från att åka till Skurugata, bada, äta glass vid campingen, ha vattenkrig, och åka trampbåt. Mycket uppskattat!

Dagen avslutades så otroligt bra!

Två av Toker döptes vid Kyrkans stuga och sjön där. Solen låg perfekt och det blev ett himmelskt ljus och folks sångröster hördes över Guds skapelse. Lisa S och Gurra fick vatten på huvudet av prälle Pernilla med flip flops. Vår ledare Jonathan steg ned i vattnet med strumporna på vilket var tokigt.

Efter dopet la vi alla rushen tillbaka hem och kollade klart på kvartsfinalen Sverige-Tyskland. Kerstin höll en bön som många instämde i vid dopet om att Sverige skulle behålla övertaget   2-1. Gud måste ha hört våran bön för det slutade med svensk seger! TJOHOO!

En helt perfekt dag helt enkelt, vi tokar tackar för er uppmärksamhet och ah ted arb!

#Gurra #Oskar #Fredrika #LisaX2 #Jakob