Läger Nord 30 juni – Gudstjänst och fotografering

Hejsan alla!!! 

Idag är det Nalas tur att skriva blogg igen. 

Vi startade dagen med att ha sovmorgon 30 min och efter det samlades alla utanför nordhuset för att sedan ha en uppfriskande morgongympa. Morgongympan bestod ut av att man skulle bilda en tät ring, eftersom att man sedan skulle sätta sig på varandra och gå runt i en cirkel. Efter de så gick vi alla mot frukosten och den bestod av det som alltid finns varje dag. 

Efter frukosten var det dags för gudstjänst. Gudstjänsten bjöd på en modern touch i form av avicii’s hey brother som spelades på orgeln som postludium. Efter gudstjänst hade vi inget i schemat så vissa gick och köpte godis, vissa gick till Lennarts och vissa gick hem ock spelade kort. 

Sedan var det lunch i form av laxfilé, kokt pantofflor och kall sås. Efter lunchen hade vi tid att fixa oss i ordning eftersom det var både gruppfotografering och enskilda foton idag. Alla var jättefina i sina vita kåpor och bilderna blev supersnygga. 

Efter fotograferingen fick man göra lite vad man ville. Ett stort gäng var och spelade fotboll, en del badade, vissa hade photoshoot i trästaden, andra tog en promenad och chillade. Till middag var det biff ala Lindström. Efter middagen var det sysslor och vi hade tvätt vilket gick väldigt bra och källaren blev skinande ren. Tyvärr var det ingen lugn stund. Vid 19.00 var det samling på campingen med syd för bad, volleyboll, kvällsfika och andakt. Innan andakten var det till och med ett dop för vår kära favoritledare legenden Krisse. 

Sedan var klockan väldigt mycket och då fick vi åka tillbaka till vårt fina boende och gå och lägga oss. Alla var såklart på sina rum i tid och stannade där heeela natten. 

Tack och hej leverpastej. Kramar från Nala.