30 juni

Tjo, Glader är tillbaka. Dagen började med en våt väckning;), följandes av en revolutionerande morgongympa som handlade om att skaffa fler hjärnceller. Sen bar det av till frukost, vilket bestod av den sedvanliga gröten. Vi passade även på att sjunga en vacker sång för födelsedagsbarnet. Efter att vi borstat tänderna och tagit på byxor ner till knäna så tog vi oss till Guds hus för att gå på en fin gudstjänst där två snälla konfirmander hjälpte till med att dela ut psalmböcker och samla in kollekt.

Vi återvände från kyrkan med några av våra fina vänner från nord, tillsammans tog vi oss sedan till lunchen. Efter lunch var det sedan dags för fotografering, nord va först ut och såklart lökade de ner våra kåpor all kärlek till er. Efter gruppfotografering, porträtt för de som ville och lite egna poser samt uppställningar fick vi äntligen ta av oss kåporna. Vi kom tillbaka och flera fick för sig att starta ett vattenkrig som slutade med glada och blöta dvärgar.

Middagen serverades och det var många hungriga. Vi tog oss ner till campingen för en nice stund med våra nordare. Med bad, volleyboll och trampbåt hade alla det mysigt. Efter 25 minuter ute på hopptornets tre meters trampet hoppade äntligen vår präst med stöd av både matramsor och skrikande konfirmander. Krisse bjöd på ett oväntat dop i högsta klass som slutade med en blöt präst även där. Andakt och kvällsfika avslutade vår fantastiska kväll vid camping.

Kramiz Glader! Matilda W, Molly, Marcus, Lukas, Johan WJ och Greta