Läger Nord 9 juli – planering av redovisning och bomteknik

Tjeeenare!!!! Sista bloggen från Timon kommer här!

Igår blev vi väckta av fågeldansen, mycket fint. Sen bestod morgongympan av att vi tillsammans dansade lägerdansen. Gröt, fil och mackor åt vi sedan till frukost och kl. 9 var det dags för morgonbön i kyrkan.

Efter morgonbönen delades vi in i smågrupper och valde olika pärlor ur frälsarkransen att jobba kring. Resultaten kommer ni få se på lördag.
Till lunch serverades ris, fisk och sås och som vanligt var det vår tur att ha tvätt, mer tvätt en vanligt med tanke på mossfotbollen.

Dagens träning var bomteknik, där man sprang i par och tränade på att lösa bommarna innan de blev för stora! Dagen till ära hade vi till och med en egen marka på träningen som sålde läsk och godis. Sista cykelturen till en träning och vi fixade det utmärkt!! Efter en skön dusch så var det äntligen dags för middagen som alla längtat efter, nämligen tacos!!!!!

Eftersom syd är så fega och inte vågade möta oss i fotboll/brännboll idag fick vi istället ta det lugnt resten av kvällen. I vanlig ordning så var det kvällsfika och sen andakt, kl. 10 sov alla gott på sina rum!

Sorgligt att vi inte får skriva någon mer blogg tycker vi, men hoppas att ni har tyckt om det!