Hejsan svejsan Kloker här.

Tisdagen började med en väldigt speciell väckning, 2 maskar kom och la sig i sängarna och börjar låta. En väldigt rolig start på dagen tyckte många.

Efter det var det dags för morgongympa som inte riktigt var någon morgongympa eftersom 80% av alla dvärgar va sena. Sen var det dags för dagens höjdpunkt. Gröten. När vi kom till matsalen möts vi av en stor besvikelse. Gröten var rinnig som mjölk. Sen bar det av mot kyrkan för att börja planera inför konfirmationen på lördag. Men mer än så kan vi inte säga!

Sen var det dags för en standard lunch: panerad fisk!!!!
Det var 4 gången vi har fått det under lägret, riktig fantasi Ove har alltså!
Sen var det dags för sysslor som gick lika bra som alltid, toaletterna blev skinande rena efter att alla smarta dvärgar varit där och putsat.

Efter sysslorna samlades alla små barn utanför boendet och cyklade snabbt som vinden till mossen där det var dags för den årliga mossfotbollen som alla var otroligt taggade på.
Men efter ett tag insåg några stackars dvärgar att det var ganska tråkigt och även jobbigt, vissa började då ha krig med leran medans andra byggde Olof bestående av lera.

Efter det vandrade vi till sjön för ett efterlängtat och uppfriskande bad. Sen var alla småungar redo att cykla hem för att istället ta en lite varmare dusch.
Middagen var definitivt dagens höjdpunkt: TACOS!!!!!
Alla små dvärgar hurrade när dem steg in i matsalen och dem satt vid bordet och damma tacos till dem fick matkoma.

Alla dvärgar rullade sedan från matsalen till andaktsrummet för att där mötas av ännu en trevlig upptäckt, det var movie-time!!!!
Vi hade omröstning och efter många om och men var filmen Bruce the almighty på och alla låg under sina täcken med sitt godis och myste. Direkt efter filmen sprang alla ner till matsalen där det bjöds på det vanliga kvällsfikat.

Sen var det dags att springa upp igen för att få dem bästa platserna i favoritsoffan, den mycket mysiga andakten hölls av Matilda där det bjöds på anteckningar från början av lägret och solo-sång.
Det här var tyvärr sista gången ni fick höra från oss intelligenta dvärgar. Hoppas dem andra småungarna håller förväntningarna nu så får ni ha det så bra!
Ha’de!!!
Kloker- Liv, Kerstin, Victor, Maja G, Elias och David