Ledare 2018

Hejsan Svejsan! OL-Konfabloggen gör nu en nystart inför sommarens läger.  Vi alla ledare är supertaggade på att starta igång lägret och skapa en fantastisk månad tillsammans med alla er blivande konfirmander.  Jag, huvudledaren, Andreas Bergander (representant från Eksjö SOK), Josefin Lindström & Per Wallet (representanter från Eksjö församling) hälsar er varmt välkomna till Eksjö den 20 juni.

Nedan följer korta presentationer av alla årets härliga ledare.

Nord

Elin Månsson

Hej allesammans! Jag heter Elin Månsson, är 26 år gammal och kommer till sommaren att vara orienteringsledare på läger Nord. Sommarens läger blir mitt sjunde i ordningen och innan dess spenderade jag tre år på gymnasiet här, så liksom många andra ledare känner jag till staden och skogarna kring Eksjö. När jag inte hänger i Eksjö om somrarna bor jag i Göteborg där jag springer orientering för IFK Göteborg, men jag är ursprungligen från norra Halland. Förutom orientering tycker jag om att fika! Ha det bra så ses vi snart!

Kristoffer Örjestam

Hallå, hallå, mitt namn är Kristoffer Örjestam och jag är 23 år. Jag är född och uppvuxen, eller ”bårn änd räjsd” som vi säger, i Linköping. Detta är mitt andra år som konfaledare på OL-konfa lägret i Eksjö och jag ser jättemycket fram emot denna sommaren.
Det bästa jag vet är att skratta och det är något vi kommer göra mycket av tillsammans i sommar.  Vi syns hörni!

Emmelie Nielsen

Hejsan hoppsan i lingon skogen! Emmelie Nielsen heter jag och är 23 år gammal. Jag bor i en liten by nere i Skåne (född och uppvuxen rättare sagt). Jag jobbar som förskollärare på en liten förskola i grannbyn och detta kommer att vara mitt andra år som konfaledare
Vad ska man säga jag är en person som har lätt till skratt och älskar att tramsa, riktigt härlig om jag får säga det själv! Jag tycker om att baka och att vara ute i naturen kanske hittar man ett troll eller två vem vet.. 🤔😂 p.s jag är besatt av jordgubbar! Ser framemot att träffa er alla, men tills dess ha det bäst! 😄

Rasmus Svantesson

Tjena! Jag heter Rasmus Svantesson och kommer i sommar vara OL-ledare på läger Nord. Till vardags bor jag i Norrköping, men studerar till maskiningenjör i Linköping. Jag ansluter också till den stora grupp av ledare som har sina rötter eller nu mera bor i Skåne. Tävlar i orientering gör jag för Pan-Kristianstad. Detta blir min 3e sommar i Eksjö som ledare och dessförinnan har jag tillbringat 4 år på Eksjö OLGY. Ha de gött, så ses vi snart!

Linnéa Golsäter

Hej! Mitt namn är Linnéa Golsäter och åldern min är 21. Till vardags bor jag numera i dalarna,närmare bestämt i Falun men annars har jag levt större delen av mitt liv i den ”unika trästaden” Eksjö.
När jag inte springer runt i skogen med en färgglad papperslapp i handen gillar jag att spela sällskapsspel, skratta eller ta en fika. Helst alla tre samtidigt. Ta hand om er så ses vi snart!

Åsa Holmquist

Tjena!! Jag heter Åsa Holmquist och kommer att vara en av konfaledarna i sommar, detta kommer bli mitt 15:e år, så ni kan ju förstå att detta är riktigt skoj😊
Jag tillhör gamlingarna med mina 43 år…
I vanliga fall jobbar jag som församlingspedagog nere i Skåne i Klippans pastorat! Ursprungligen kommer jag dock inte från Skåne utan några mil norrut, närmare bestämt Halmstad. När jag inte jobbar så umgås jag gärna med vänner samt sjunger i kör!! Orienteringsmässigt så har jag inte mycket att skryta om, en etapp på tjust för 5 år sedan och en etapp i oringen uppe i Sälen. Ha det så gott så ses vi i sommar😊

Heino Ollin

Tjenare! Heino Ollin heter jag och kommer att vara en av era OL-ledare i sommar. Jag är 22 vårar och kommer från Göteborg, där jag springer för Sävedalens AIK. Det är andra året jag är ledare på konfan, men jag gick 4 år på OLGY i Eksjö, så jag kan stället om man säger så.
När jag inte orienterar pluggar jag till fysioterapeut. Ibland spelar jag även gitarr, men jag är inte sträng. Jag har också en stor passion för ordvitsar. Ses i sommar, det blir kul. Haaj!

Syd

Nicole Ljungdahl

Hej! Jag heter Nicole Ljungdahl och kommer under sommaren vara OL-ledare för läger syd. Jag har mina rötter från Skåne och springer för Pan-Kristianstad men är bosatt i Uppsala. När jag inte springer orientering i fina Lunsen är jag en keminörd som studerar till farmaceut. Det är mitt första år som ledare men har innan dess tillbringat 3 år på Eksjö OLGY, ska bli superkul att komma tillbaka och spendera sommaren i Eksjö med ett stort härlig gäng! Ses snart!

Vendela Wickström

Hallå! Jag heter Vendela Wickström och är 23 år gammal. Född och till största del uppvuxen i Eksjö-trakterna. De senaste fem åren har jag bott i Växjö och pluggat till psykolog och i sommar kommer jag (förhoppningsvis) precis fått min examen. Älskar musik, tv-serier och att vara ute i naturen. Detta blir mitt första år som konfaledare så ska bli väldigt spännande! Ser mycket fram emot att få träffa er alla!

Jacob Lindstam

Hej, Jag heter Jacob. Är 31 år gammal, kommer från Tranås och gör mitt 5e OLkonfaläger. Springer för OK Ravinen Nacka. Som intresse och sysselsättning tycker jag om att fuska på gitarr och all möjlig fysisk aktivitet och sport, speciellt utomhus. Spelar även en del dator. Favoritspelen är rankade i följande ordning: 1.OCAD 2.MeoS 3.SIconfig+ 4.Open Omapper 5.Photoshop 6.Outlook 7.Adobe Illustrator 8.E-results 9.Winsplits 10.Livelox 11.www.tulospalvelu.fi/gps 12.QuickRoute 13. MS röj. Diskuterar gärna dessa över en kopp kaffe och en glass. Ses snart!

Ludvig Roth

Tjena! Jag är Ludde, en 18 årig östgöte som tar studenten till sommarn. För stunden jobbar jag extra som kock (rättare sagt mat-tant) och som ungdomsledare inom svenska kyrkan. Jag var med förra året som konfirmationsledare här i Eksjö och sprang vilse långt in i skogen så är fortfarande ärrad från orienteringen. Min största bedrift måste helt klart vara när jag var Tingeling i en Peter Pan pjäs. Annars älskar jag matte, leka och spel (så länge det är jag som vinner förstås). Som man brukar säga: ”Det går inte att ha alla hästar hemma om man ska ut på äventyr”. Ha’t bra så ses vi i sommar!

Assar Hellström

Hej hej! Jag heter Assar och är 23 år. Detta blir min fjärde sommar i Eksjö och jag kommer vara orienteringsledare på läger Syd. Till vardags bor jag i Uppsala och pluggar till psykolog. Från början är jag dock från Stockholm och jag springer för nackaklubben OK Ravinen. Under lägret kommer ni säkert se mig en hel del på den nya discgolfbanan vid campingen eller med en mjukglass i handen. Om ni vågar får ni gärna utmana mig på en runda minigolf också! Det jag ser fram emot mest i sommar är alla roliga träningar, alla bus och såklart att få träffa er! Vi ses snart!

Elin Svensson

Hej! Jag heter Elin Svensson och är 25 år gammal. Jag kommer från Nässjö men bor numera i Linköping där jag pluggar till gymnasielärare. Detta blir mitt tredje år som OL-ledare på lägret och jag ser så mycket fram emot att hänga med er i Eksjö i sommar. När jag inte pluggar eller tränar tycker jag om att baka. Och om man bakar måste man ju fika vilket jag inte heller tackar nej till. Ha det bra så ses vi snart i Eksjö!

Jonathan Persson Dahl

Tjena jag heter Jonathan Persson Dahl. Jag är 23 år gammal och bor i Skåne. Just nu så jobbar jag som barn och ungdomsledare i Svenska Kyrkan. Detta är mitt andra år som ansvarig konfaledare. Jag är en spontan och lättsam person att umgås med. På min fritid spelar jag trummor i ett band, styrketränar och spelar dator. Jag ser fram emot att träffa er i sommar! Ha de bäst tills dess!

Lämna ett svar