Ledare vid lägret 2019

Här nedan presenteras några av dem som kommer att vara ledare under lägret 2019.

Åsa Holmquist

Mitt namn är Åsa Holmquist 44 år och får väl snart räknas som veteran på lägret då jag nu tillbringar min 16:e sommar med orienterare..
Bor och jobbar nere i Skåne, närmare bestämt i Ljungbyhed , jobbar där som församlingspedagog.
Har tyvärr inte lärt mig någon skånska på de 16 år jag bott i Skåne utan håller envist fast vid min halmstadsdialekt😊
På fritiden umgås jag gärna med vänner samt kör 20 mil t/r för att sjunga i kör, ja jag vet, lite knäppt är det nog..
Ser fram emot att träffa er och ha en grymt rolig månad tillsammans

Jacob Lindstam

Hejsan!

Orientering är bland det roligaste jag vet. Bor i Eksjö och springer för OK Ravinen Nacka men är från början från Tranås ca 4 mil norr om Eksjö.

Detta blir mitt 6:e läger i raden och förhoppningsvis också det bästa.

Är bättre skridskoåkare än löpare och älskar våra svenska fjäll.

Eksjö olkonfa är grymt kul. Ser fram emot att få lära känna ett nytt gäng konfirmander att härja runt med i Eksjöskogarna i sommar.

På återseende!

Jonathan Persson Dahl

Hej heter Jonathan Persson Dahl och kommer ifrån Klippan, ett litet ställe i Skåne. Under sommaren kommer jag att vara ansvarig konfaledare på läger syd. Detta blir mitt 3dje år på lägret.

Någon rolig fakta skulle vara att jag har sjukt bra lingonskämt! Förväntningar på sommaren är att det kommer vara mycket gemenskap, bus, bad med mycket mer!

Syns snart ha det gott tills dess! Peace & Love

Rasmus Svantesson

Tjenixen!

Jag heter Rasmus Svantesson, jag är 23 år och kommer ursprungligen från vårt södra landskap Skåne. Har även spenderat en tid i Sveriges andra dialektmetropol Östergötland, men är nu på väg därifrån, då flyttlasset går till västkusten och Göteborg. Dessförinnan tillbringande jag 4 år i den mysiga trästaden, Eksjö.

Dessutom är det även mitt fjärde år som ol-ledare här i Eksjö, så mig fintar ni varken bort på stan eller i de småländska skogarna!;) Trots mina år i både Eksjö och Norrköping så föredrar jag strandskogarna kring Åhus, hehe, vilket kanske inte är så konstigt då jag springer för PAN-Kristianstad.

Psst… jag är lite svag för sötsaker… ett och annat wienerbröd går alltid hem;) Ha de bra så syns vi snart!

Ludvig Roth

Tjena, mitt namn är Ludvig och jag kommer från Linköping, Östergötland. Med två års erfarenhet som konfaledare på lägret kan jag med säkerhet varna för att jag kommer dominera på ALLA lekar, med inriktad specialitet på Ninja. Tur att det ”bara är på låtsas” och ”inte spelar någon roll vem som vinner”.

Har lite svårt för orienteringsfronten då jag inte är en stjärna på att varken läsa kompass eller springa men kan nog vinna glassmila hur som helst. Jag ser fram emot att få spendera den förhoppningsvis inte för korta svenska sommaren med er och kom ihåg: Man kan inte ha alla hästar hemma om man ska ut på äventyr!

Nicole Ljungdahl

Hej! Jag heter Nicole Ljungdahl och kommer under sommaren vara OL-ledare för läger syd. Jag har mina rötter från Skåne och springer för Pan-Kristianstad men är bosatt i Uppsala.

När jag inte springer orientering i fina Lunsen är jag en keminörd som studerar till farmaceut. Det är mitt andra år som ledare men har innan dess tillbringat 3 år på Eksjö OLGY, ska bli superkul att komma tillbaka och spendera sommaren i Eksjö med ett stort härlig gäng!

Ses snart!

Heino Ollin

Detta blir mitt tredje år på konfan.

Jag kan lira gura om ni ber mig snällt. Min huvuduppgift brukar vara att dra ordvitsar och skrämma folk. Jag uppskattar även när konfirmander drar vitsar. På glassmila är jag inte stjärnan i laget, men jag gör jobbet. Hittills obesegrad. Ibland springer jag för Estlands landslag.

Jag tror att det kommer bli ett grymt läger med mycket skratt. Sen kommer ni gråta när ni ska hem, men det hör till.

Ses snart!

Linnéa Golsäter

Tjabba tjena, Linnéa heter jag och jag fyller 22 år dagen efter konfirmationen. Om ni söker efter en riktig Eksjö-expert som vet de bästa badställena och den bästa glassen i stan är jag rätt person att fråga. Jag är nämligen född och uppvuxen i den unika trädstaden. För närvarande hittar ni mig dock i Göteborg där jag precis är klar med första året på läkarprogrammet. Men jag är riktigt laddad inför en sommar med er i Eksjö!

Jag gick själv på ol-konfan när det begav sig och jobbade även förra sommaren som ol-ledare vilket jag även kommer vara denna sommar på läger syd.

Om ni ska fjäska för mig och få med mig som badvakt efter middagen är lakrits rätt väg att gå, även om jag sällan skulle missa ett bad. Hoppas att ni får en härlig tid nu fram tills vi ses i Eksjö och väl där ska vi tillsammans göra denna månad till något ni sent kommer att glömma.

Ha det gott!

Gabriella Bergander

Hej, Gabriella Bergander heter jag och är 21 år gammal. Det är första lägret som jag är  ledare men jag har själv gått på konfa i eksjö för ett antal år sedan. En oväntad talang jag har är att jag kan cykla enhjuling. Mina förväntningar på lägret är att vi ska ha några roliga och lärorika veckor tillsammans där vi bland annat kommer få springa runt i Smålands bästa grönområden.

Elin Svensson

Hej! Jag heter Elin Svensson och är 26 år gammal. Jag kommer från början från Nässjö, som är grannstad till Eksjö, men bor numera i Linköping där jag pluggar till gymnasielärare. Detta blir mitt fjärde år som OL-ledare på lägret, men första året på läger Nord. Jag ser så mycket fram emot att hänga med er i Eksjö i sommar och hoppas lägerlivet på Nord är lika roligt och mysigt som det brukar vara på Syd. Förutom att springa orientering tycker jag också om fika, både att baka och att äta. Så om ni vill ha fikasällskap i sommar ställer jag alltid upp!

Ha det bra så ses vi snart i Eksjö!

Vilma Svantesson

Hallojsan!

Mitt namn är Vilma Svantesson och jag är 19 år gammal. Jag kommer ursprungligen ifrån en halvö i Norra Skåne, men har under de tre senaste år en tillbringat min tid på orienteringsgymnasiet i Uppsala där jag precis tog studenten. Till hösten kommer flyttlasset gå till Göteborg där jag ska plugga till lärare.

När jag inte springer i Lunsen eller uppe på Hallandsåsen så älskar jag att springa i strandskogarna borta i Åhus, vilket i och för sig inte är så konstigt då även jag springer för den orangea staden, PAN-Kristianstad.

Detta är mitt första år som ol-ledare, men jag har även själv gått konfan i Eksjö, så tro mig jag vet vilken grym månad som väntar er.

Ha det bra så syns vi snart, hoppas ni är lika laddade som jag för bad, bus och orientering! 😉

Lämna ett svar