Söndag 15 juli – ett sista blogginlägg!

Tjohej på dig Bloggen!

Nu är lägret avslutat och vi har kommit hem efter en helt underbar månad som vi aldrig kommer glömma bort.
Efter en helt grym konfirmationsgudstjänst som hela tjocka släkten uppskattade så blev det en riktigt go middag bestående av sommarbuffé med potatissallad, skinka och massor av frukt. Under middag så var det flera som valde att hålla tal om hur fantastisk månaden hade varit och om allt vi hade hunnit med (nej vi rökte aldrig Hash). Vi dansade lägerdansen en gång till och fick sedan tallrikar av ledarna som beskrev oss.
Efter middagen så var det dags att ta avsked av varandra vilket blev väldigt svårt för alla. Vi gick ut och ställde oss i skuggan för att köra en kramring men det slutade med att vi alla stod och kramade varandra och grät floder. Efter en lång tid av kramar och gråt så var vi tillslut tvungna att åka iväg ifrån varandra.
Senare på kvällen så ringde vi upp varandra för att få ha en andakt tillsammans men tyvärr så dök inte alla upp. Vi satt och pratade i flera timmar om allt vi hade hunnit göra och när vi kunde få träffa varandra igen. När vi inte fick några godnattkramar från ledarna så visualiserade vi hur vi kramade varandra (tack för sisupasset då vi lärde oss om mental träning). Efter andakten så valde några att ringa upp varandra bara för att få ha någon och prata med och inte vara ensam då man hade vant sig med att sova tillsammans med någon.
På morgonen så kom det aldrig några ledare och väckte oss men vissa vaknade ändå klockan 7 och gick upp medans andra sov till 12. Det var en jobbig morgon då det blev den första när man inte vaknade upp med sin rumskompis och det inte blev någon morgongympa eller frukost tillsammans.
Nu längtar vi alla till Oringen då vi träffas igen och får återförenas.

Puss och kram från konfirmanderna på Nord

Lämna ett svar