Lördag 8/7

Hej hej Skrållan här, igår blev vi väckta av den mest klassiska barvisan Arne alligator. Efter väckningen tog vi oss till morgongympan som bestod av ” kaptenen kommer”.

Efter vi hade ätit frukost var det dags för sysslor som gjordes direkt på morgonen denna dag. När alla var klara med sina sysslor begav sig Nord mot en spännande föreläsning om orientering med Frank ifrån Soft Youth. Därefter var det dags för lunch som bestod av soppa och bröd. Direkt efter lunchen begav vi oss till bussen som kördes av bästa Svenne, han tog oss till första LM tävlingen ( lägermästerskap) där nord tog hem 1:a och 2:a platsen i H16 och även en 3:e plats i D16. När alla hade kommit i mål åkte vi direkt till middagen där det serverades kött, potatis och rödvinssås som fick 8/10.

Efter middagen fanns det tid för att fixa sig själv och sitt fejk id kort, det var nämligen dags för lägrets efterlängtade disco som det även var 18 års gräns på. Tillslut lyckades alla komma in på discot. Efter discot tog de flesta sig ner mot udden för att ta sig ett dopp i sjön. När vi kom tillbaka till boendet var det kvällsfika. Det blev tyvärr ingen andakt denna kväll då det inte fanns tid till det så alla tog sig till sina sängar direkt och efter en godnatt kram av ledarna kunde vi somna gott.

Det var allt för oss, hejdå ifrån Skrållan.