Måndag 25 juni

Hopp hopp här kommer vi i Mini-Hopp!

Dagen började med att ledarna kom in och väckte oss med hinkar på huvudet. Dem försökte nämligen likna Starwars.

Sedan var de dags för morgongympa och pepparkakskull stod på schemat. Alla var dock inte med för att några behövde gå tidigare för att hinna öva innan de skulle spela på morgonbönen.

Frukosten var likadan som alla andra dagar och efter den begav vi oss mot kyrkan. Fast det blev inte morgonbön i kyrkan pga något larm, så vi var i församlingshemmet istället där vi även spenderade resten av förmiddagen.

Dagens tema var jag-pärlan så vi fick bland annat rita en bild som speglade våran personlighet, rita av våran kompis framför oss utan att kolla på pappret och lösa en väldigt svår problemlösning. Nord var mycket bättre än syd på den saken med, som vanligt.

Lunchen bestod av fiskgratäng med ris, och det var lite blandade åsikter om hur den smaka.

Sedan var de dags för sysslor, och för mini-hopp var det tvätt som fortfarande är blöt ett dygn senare pga att tvättmaskinerna suger!

Sen hoppade vi på våra cyklar och cyklade till den efterlängtade träningen. På träningen var det keps-ol. Väldigt kul i tuff och risig terräng. Men tyvärr la ledarna starten vid en sankmark så myggen och flugorna hälsade gladeligen på. Nästa gång kanske ni borde reka stället innan…?

Middagen var en riktigt god köttfärslimpa med potatis, sås och lingon. Uppskattat av många.

Nu hade vi äntligen det efterlängtade men av vissa tråkiga lugn stund. Då vi fick ringa hem till våra föräldrar eller bara vila.

Sedan var det dags för vårt första sisu-pass. När Jakob föreläste om orienteringsteknik. Väldigt intressant måste vi säga.

Äntligen var det dags för kvällsfika och den efterlängtade andakten som många tycker är det bästa på dagen. På andakten idag fick vi göra många spännande historien om hur Åsa typ har brutit varenda kroppsdel och om hur Heino och Kristoffer har varit nära döden.

Sedan hoppade alla i sängen förutom Elsa som hoppade ur den pga rädsla från en viss ledare…

Hälsningar Mini-Hopp, Olle, Anton, Elsa, Olivia och Clea

Lämna ett svar