Söndag 24 juni

Hallojsan Bloggen!

Igår blev vi väckta av tre vise män som spelade arabisk musik för oss. Vi var ytterst tacksamma över den halvtimmes sovmorgon vi fick igår, söndag är ju trots allt vilodagen.
På morgongympa sorterade vi oss i våra familjer efter skostorlek, efternamn osv. Sedan åt vi frukost som vanligt när mat- och sovklockan ringde. Efter det var det gudstjänst i kyrkan, det var ekumenisk gudstjänst vilket innebar att alla kyrkorna i Eksjö tillsammans hade sommarmässa.
När gudstjänsten var över spriddes alla över Eksjö, några badade, några gick till Willys och några till Dollarstore.
Sedan ringde klockan igen och det var dags för lunch, spådamen Tilda förutspådde helt korrekt att det skulle bli pyttipanna.
Efter det hade vi sysslor, vi i Skalman tvättade och dammsög i källaren.
Enligt schemat skulle vi titta på dokumentären om Avicii, men tekniken strulade så vi fick ännu en lång rast där några tränade och andra badade.
Sedan var det dags för middag. Då serverades korv-stroganoff till Heddas stora glädje.
När middagen var avklarad var det dags att måla på krigsstrecken, det var brännbollsmatch mot Syd. Vi kämpade väl men förlorade tyvärr, dock med ynka två poäng som Syd inte hade lyckats skramla ihop utan Assars hjälp.
Sedan var det dags för andakt då Elsa och Olle drog några fantastiska skämt och så sjöng vi vackert. Efter det ringde mat- och sovklockan för sista gången för dagen, det var dags att sova.

Skalman, Tilda Erik Tage Sofia Linnéa

Lämna ett svar