Onsdag 11 juli

Tjo tjena bloggen, farmor här igen för sista gången. 😢❤️

Vi blev väckta av Rasmus utklädd till björn (väldigt oklart men väldigt söt). Sedan bar det av mot morgongympan, 10 minuter tidigare än vanligt för vi skulle komma tidigare än Syd till frukosten. 🤣🤣 Morgongympan bestod av leken Björnen sover och vi sjöng även för Sigrid som fyllde år (grattis!!!).

Efter frukosten så var det dags för konfaundervisning. Vi jobbade med den sista pärlan på frälsarkransen, uppståndelsepärlan. Där vi bland annat pärlade pärlplattor, kollade på film och gjorde en liten utvärdering av konfaundervisningen under månaden.

Till lunch var det spagetti och köttfärssås som var dundergott. Efter sysslorna, där vi i Farmor tvättade, cyklade vi iväg till träningen som var ”follow the leader”. Det gick ut på att man i sina familjer skulle springa till kontroller/stationer utan att bli tagna av fångvaktarna. Fångvaktarna var OL-ledarna och vid kontrollerna/stationerna var konfaledarna. Då halva farmor var lite småsjuka var vi inte enade utan de friska fick springa med Lille-skutt och de andra fick vara med i en gående grupp.

Efter lite fritid och Schnitzel till middag var det äntligen tags för Glassmila. Nord krossade syd som vanligt och nord-killaget kom på en fin andraplats efter ledarlaget. Även nord-mixlaget och nord-tjejlaget var exemplariska på att käka glass. Ingen spydde (👍) men många fick mer eller mindre uppstötningar. 🤢🤢 Glassmila var iallafall väldigt uppskattat och roligt.

Efter glassmila var det kvällsfika och sen andakt. Dagen avslutades med godnattkramar från ledarna.

Superdupermånga kramar från Farmor ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Albin N, Hjalmar, Ida, Hanna, Siri och Ronja

Lämna ett svar