Tisdag 26 juni

Tjo tjena bloggen Farmor här! ;))

Dagen började med att alla smög upp för att gratta vårt kära födelsedagsbarn Oscar!! 15 bast. Han fick sång och bulle på sängen. Efter vi hade sjungit för Oscar gick vi mot ängen där vi alltid har morgongympa. Idag var det ”Under Hökens vingar kom” på schemat. Vissa tog leken lite för seriöst och sprang rakt in i häcken. Sen bar det av till frukosten. Frukosten var lika god som vanligt 😋😋 Sen sade vi hejdå till vår kära Farmor Åsa som skulle ha några dagar ledigt.

Efter frukosten hade vi morgonbön i kyrkan och sen konfaläsning. Idag läste vi om gudspärlan på frälsarkransen. Vi målade gud, hade bibeltävling och lärde oss hur gud skapade världen på 7 dagar. Efter det var det en god och härlig lunch. Sen hade vi sysslor och vi Farmor hade tvätt. Med brist på tvättkunskaper och problem med tvättmaskiner fick vi hjälp av Andreas aka makeover Åsa.

Efter sysslorna hoppade vi upp på våra cyklar och cyklade till träningen. På schemat var det MedelOL. Mycket uppskattad träning av många. Några konfirmander blev uppföljda av våra fantastiska ledare. Efter träning valde några att bada och badkrukorna stack och duschade istället.

Middagen gjorde oss nästan lika starka som Farmors dunderhoung. Den var iallafall väldigt god. Efter middagen hade vi lugn stund på våra rum och det är en mycket omtyckt aktivitet av många. Några tog en nap, andra laddade upp på Livelox och vissa ringde hem.

På kvällen hade vi en orienteringsföreläsning av Ruslan som tillhör världseliten. Sen hade vi kvällsfika, fralla med saft muuummmsss😋😋 Dagen avslutades med en riktigt mysig andakt en med sång, skämt och skratt. Andakten är också väldigt populär aktivitet bland många. Efter andakten var det hopp i säng. Sen kom ledarna och gav underbara godnatt kramar. ❤️

Dunderkramar Farmor
Ida, Ronja, Hanna, Siri, Hjalmar och Albin

Lämna ett svar