Tjena Nasse här igen! (Vinnarlaget)

Igår, söndag, vaknade vi av en okreativ väckning. Vi fick i alla fall sovmorgon till 8:30 och samlades sedan ute vid andakts gräsmattan där vi körde katten och råttan. Alla var sega men vi haltade oss ändå till frukost. På frukosten fick vi överkokt gröt som var klumpig.

Efter frukosten hade vi konfa-läsning om hemlighetspärlan. Då fick vi först skriva våra hemligheter på ett papper som ingen skulle få läsa. Vi fick sedan riva sönder papperna så verkligen ingen kunde läsa dem. Vi gjorde också ett drama/teater om Jesus död och uppståndelse.

Till Lunch fick vi pastagratäng som det var delade åsikter om. Efter lunch gjorde vi våra sysslor. Efter sysslorna hade vi lugn stund.

Tio över fyra stod vi redo med cyklarna för att åka till dopet. De som blev döpta var Ludwig, Cajsa, Ola, Amanda och Isak. Det var trevligt och vi andra fick också ta ett dopp. Vi cyklade sedan direkt till middagen där de serverades pasta och skinksås.

Efter middagen fick man antingen stanna kvar på elevhemmet eller gå och bada. Ett stort gäng gick till sjöängen aka bajs badet. Där hade de som badade ett intensivt krig. (Mycket farligt)

Efter badet var de kvällsfika och sedan andakt. Eftersom det regnade var vi inomhus. På andakten tog vi såklart frågelådan, det var heta frågor. Där fick vi mumsig glass. Vi sjöng Goliat av Laleh, det blev en riktigt härlig kör. Ledarna sa till oss att berätta några busiga saker vi har gjort under lägrets gång. Så vi sa några av busigheterna vi har gjort. Vi gick sedan och la oss kl. 10 som vanligt.

Full Fräs Bearnaise

Kram Nasse.