Tjena bloggen!

Nu är det Dörrhandtaget som står för bloggen igen. Vi fick lite olika väckningar då Clara fyllde år så hon fick ett födelsedagsfirande av några av lägerdeltagarna medan andra fick sängarna välta igen.

Alla som kom försent till morgongympan fick straff att stå i jägarvila, som vanligt var Max inte sen men stod ändå i jägarvila överlägset längst.

Efter frukosten var det dags för konfirmationsläsning då var det fokus på jagpärlan, då vi bland annat ritade gemensamma porträtt av varandra där alla bidrog med 10 sekunder av ritning.

Efter en god kycklingcurry till lunch så bar det av för träning i närheten av Skurugata. Det var första gången vi fick åka buss till en träning. Träningen bestod av Långsträckor med micro inslag mellan dem. Det började regna i slutet av träningen vilket gjorde det flesta glada eftersom Nord fortfarande var kvar i skogen och de tidigare tagit vår högtalare och Elsas keps ☹

Efter köttbullarna och makaronerna som det blev till middag var det lugn stund. På fritiden cyklade några till Dollar store för att handla lagkläder till glassmila och några åkte till campingen för att bada och spela beachvolleyboll.

Kvällen slutade som vanligt med kvällsfika som innehöll mycket sång och dans även med andakt.

Fullt fräs, bearnaise!