Onsdag 27 juni

Nu har det gått en vecka sedan vi senast skrev och mycket har hänt. Exempelvis har vi lärt känna våra kära familjemedlemmar och fått veta Agusts djupaste hemligheter. Mer om det nästa vecka.

Igår var doppärlan i centrum. Vi fick bl.a se hur ett dop gick till. Då fick Hedda gå in i rollen som mamma till Urban Klas-Göran Björk vilket var intressant. Sedan åt vi kyckling eller limpa eller enligt Anton spagetti och köttfärsås, vårat minne är inte på topp. Efter att vi ätit lunch och Heddas lökiga chips sprang vi ännu lökigare intervaller där Moa fick upptäcka den vackra smålandsterrängen lite extra. Efter träningen åkte de flesta hem till boendet och kollade på Sverige-matchen medan några åkte iväg och badade. Efter först halvlek gick vi och åt middag.

När andra halvlek började var vi fortfarande kvar i bamban/matsalen (är lite oense om vad det kallas) och när Sverige satte första målet så utbröt jubel och vissa skrek mer än andra. Väl tillbaka i vårat hus hände de ofattbara. Gud uppenbarade sig genom att ge Sverige ännu ett mål!!

Efter matchen var det kvällsfika och andakt vilket som vanligt var uppskattat av de flesta. Denna dag var det extra uppskattat av Anton som sov djupt under majoriteten av den. Tillsist gick vi och la oss

// Bamse minus Rebecka

Lämna ett svar