Läger Syd 27 Juni

Hallå där ditt blåbär!

Dagen började med en härlig väckning av att Jacob tutade oss ungdomar i öronen även fast vi var vakna. Sedan var det morgongympa som Jonathan höll i. Han sa massa konstiga ord och rörelser och vi skulle göra likadant. Det var lite konstigt sådär. Sedan fortsatte vi med klappleken vi lärde oss igår. Frukosten bestod som vanligt av mackor, fil o gröt.

Sedan bar det av till kyrkan. Där fortsatte vi med temat på frälsarkransen och idag var det doppärlan som var i fokus. Hos Per snackade vi om dopet medans han stod i en å (helt normalt…) Hos Jonathan och Josefin fick vi utföra ett dop som en pjäs. Eira, Gustav och kork (Erik) fick vara präster och hålla i hela dopet. I källaren fick vi måla doplyktor. Om man blev klar med ljusen fick man leka ninja med lilla Ludde. Han var väldigt taggad och gjorde flera armar röda (om ni ser honom, SPRING).

Sedan var det lunch som bestod av kyckling med ris och sweet-chilisås. Efter maten så skyndade vi oss iväg på träning för att hinna hem till matchen. Idag var det momentbana som stod på schemat. Det var en mycket rolig och lärorik upplevelse. Efter träningen var det som sagt dags för fotboll som resulterade i många glada utspel och skrik (Granen vår gud).

Vi tvingades sedan att göra våra sysslor. The one and holy Hugo klantade till det rejält när vi städade duschen. Han lyckades tappa det sprutande duschmunstycke och blöta ner hela sig själv och sin omgivning – bättre lycka nästa gång.

Efter sysslorna badade de flesta. Några gjorde pingvindyk, vissa gjorde bomben och andra magplask. När vi badat klart blev det snart dags för kvällsfika och även idag käkade många ute. Sedan var det andakt där Vendela som ledde andakten spelade lite låtar som folk faktiskt hade hört, typ Halleluja.

Till sist var det dags för läggning men innan så informerade Ida och Lisa alla om morgondagens prank. Men det får ni höra mer om imorgon.

Tack och hej leverpastej!

Skrivet av Hejaklack bestående av Hugo, Aron, Elsa, Eira, Alva och Alice 🙂

Lämna ett svar