Torsdag 29/6

Hej hej Skrållan här, idag blev vi väckta tyst precis som igår då vi skulle sjunga för Olof som fyllde hela 15 år. Efter sjungandet begav vi oss ut och körde blink leken, som gick ut på att man skulle stå i en cirkel och få ögonkontakt med någon och blinka och sedan byta plats utan att den i mitten hinner ta ens plats. Till frukost serverades det de gamla vanliga.

När frukosten var uppäten skyndade vi oss tillbaka till boendet och packade väskan med badkläder, handduk och massa vatten för att sedan ta oss till kyrkan och ha morgonbön kl 09.00. Efter morgonbönen fick vi reda på att vi skulle gå en skapelsevandring runt sjön, där vi gick ca 7 km med några stationer längs med vägen som handlade om hur gud skapade jorden. Man gick även med sin familj + en familj ifrån Syd.

Efter vandringen fick vi springa till maten för att hinna då prästen släpp oss alldeles för sent. Efter en stressig lunch blev det stressigt med sysslorna som skulle göras innan träningen. Påväg till träning cyklade vi fel, vilket var såklart ledarnas fel. När vi väl kommit fram drog ledarna instruktionerna om träningen som idag var
nyp-OL vilket gick ut på att samla så många poäng så möjligt genom att plocka med sig olika klädnypor under banan. Efter träningen fick man välja om man ville cykla och bada eller cykla direkt till boendet och duscha.

Sen var det middag där det serverades Oves goda fiskburgare som fick 8/10. Efter middagen var det först lugnstund och sen var det fritid där vissa spelade kort och andra åkte till Willys och köpte tårta till Olof. Under kvällsfikat överraskade vi Olof med tårtan, sedan var det andakt ute och alla fick ett papper att skriva vad man ville på som sedan Henke tände eld på. Sen gick alla ledare runt och gav godnatt kramar till alla och sen somnade alla gott.

Hälsningar Skrållan.