Fredag 7/7

Det var en gång för länge sedan (igår) då 44 konfirmander sov i sina sköna sängar under en morgon till en efterlängtad och varm sommardag i början av juli. Tyst öppnades dörrarna en efter en och konfirmanderna vaknade av en lugn och fridfull väckning signerad av Tess och Thea. Många av de nyvaknade tog fram de sittbara saker de kunde hitta för att ha en chans att överleva dagens killergame.

Alla samlades därefter utanför boendet och lägerdansen började att dansas. När lägerdansen hade dansats klart och alla konfirmander piggnat till var det dags för deras kock Oves sagolika gröt.

När alla hade fått sina magar mätta skulle de gå till den efterlängtade morgonbönen och tillhörande konfirmations passet där de fick köra yoga, svara på några frågor om sig själv och även skriva frågor till konfa ledaren från Nord Åsa om kärlek och relation.

Tiden efter konfa passet var det dags för en magisk lunch bestående utav köttfärssås och spagetti. Efter lunchen var det dags för allas favorit aktivitet sysslor och Merkurius de fick städa allrummen.

Sedan var det dags för konfirmanderna att träna på sin favoritsport Orientering, den gick ut på att man skulle träna på att springa långsträckor samtidigt så i några andra moment av banan så skulle de springa korta mikroslingor. Under cykelturen hem var det inte en enda olycka som konfirmanderna varit med om många gånger. Efter träningen var det dusch och middag som stod på schemat för konfirmanderna. Till deras middag serverades det en smaskig kyckling med ris och någon sås.

När deras middag låg i magarna så kom legenden Svenne och hade föreläsning inför konfirmanderna där han pratade om OL-gymnasiet i Eksjö. Efter att alla deras frågor om gymnasiet var ställda och besvarade var alla då riktigt trötta så det var dags för vilostund. De hade sedan lite fri aktivitet där några tog Willys rushen.

Tids nog blev det kvällsfika med årets kortaste frågestund. Sedan var det dags för dem att ha andakt där deras ledare Jonathan höll i andakten där det blev lite skånska inblandat. Efter det var alla trötta och belåtna så det var dags att sova.
Snipsnappslut nu var sagan slut
//Merkurius