Onsdag 21/7

Halloj bloggen, Merkurius här!! Mellan kl 13:00 och 16:00 var det incheckning och efter det så var det invigning i skolans aula med det andra lägret nord och alla konfans ledare. Under Invigningen visade ledarna den magnifika lägerdansen till låten – Walking on sunshine. Efter dansen och lite presentationer från ledarna var det dags för lägrets första middag. Vi åt en 3-stjärnig middag gjord av kocken Daniel som bestod av en mycket fin fläskytterfilé med ugnsbakad potatis samt en delikat gräddsås.

När middagen hade smält i våra magar så var det dags för ett par lära känna lekar bland annat en riktigt het namn duell som höll på en stund och en hel del andra lekar.

Efter lekarna hade vi kvällsfika där vi passade på att svara på frågorna i frågelådan och fick reda på att Amanda kan dricka ett glas mjölk på under 3 sekunder. En stund efter kvällsfikat hade vi allsång till Linus fina gitarrspel. På kvällsandakten gick vi en runda och alla fick säga vad som hade varit bra och dåligt under dagen. Många tyckte det var jobbigt att åka bil hit och att det regnade. Det som folk tyckte var bra var till exempel att lägret börjat och att slippa familjen för vissa.