Hej hopp gummi plopp! Vita kaninerna här!

Gårdagen började med att ledarna kom in och väckte oss i vanlig ordning med musik. Men dagen till ära fick vi sovmorgon. Jonathan hade lite problem med att väcka både Simon A och G, och fick då den briljanta idén att välta deras sängar. Morgongympan hölls av Emil och Lisa som blev fotledsstyrka.

Vår älskade Ove kom tillbaka igår efter ett par dagar ledigt. Frukosten blev som vanligt gröt och mackor. Alla stressade ifrån matsalen för att hinna byta om och få ut cyklarna för att kunna cykla till dagens träning. Träningen var zigg-zagg orientering; inget svårare än hederliga orienteringsintervaller. Max levererade som alltid på högst nivå. Vår kära ledare Jonathan var med och tränade, men stressen blev otrolig hög och han gjorde sin egen lilla träning. Snabbt efter träningen drog vi och tog oss ett litet bad.

Vi cyklade direkt till matsalen, dit några kom helt genomblöta då de hade glömt torra kläder hemma. Rostad potatis, fläskfilé och sommargrönsaker var på menyn för dagens lurre. Ett nytt SISU-pass stod på schemat direkt efter lurren med Fanny S som pratade om kost. I slutet spelade vi ett Kahoot där Felix levererade i topp.

Klockan kvart över två drog vi till campingen. Där det blev bad, beachvolleyboll och glass i stora lass. Albin utmanade några 10-åringar vid badplatsen att göra volter från hopptornet. På vollybollen satt Simon A flitigt och kommenterade, han bettade allt på att JVM mästaren i OL, Lisa, skulle vinna även fast det var en annan sport.

Middagen var precis efter vi kom hem från campingen och då blev det panerad fisk, ris och sås. Vattenmelon fanns också vilket gjorde de flesta glada. Efter middagen var de fri aktivitet då några drog till Willys. Många sötsaker inköptes och även hårfärg. Den flitige Max gjorde en orienteringsbana runt huset. Ingrid, Elsa, Maja och Emma skulle färga Albins hår rosa. Men när färgen låg i så ångrade han sig och vi fick skölja ur färgen. Håret blev aldrig rosa 🙁 Kvällsfikan fixades fram utav Filurkatten och dagen avslutades med ändsnack.

Ha det gött ditt kött,

// Burgir