Hejsan, jag heter Tiger!

Idag , lördag, är en bra dag att ha en bra dag! Då och då kommer någon fantastisk förbi, och här är jag! Tigrar gillar att woppsi-doppsi-lopp-di-loppsi-alli-hopsi-studsa, skapa kaos och överdriva sanningen. Och vet ni vad, en underbar sak med tigrar, är att tigrar är oerhört bra!

[Berättare: Men du, vi vill ju höra om konfirmandernas dag, inte din]

Aha, okej då… Idag tog konfidanderna en välförtjänt sovmorgon och behövde inte gå upp förrän kvart över åtta. På morgonen gillar tigrar att studsa. Vi hoppar, studsar, frustar, pustar, diddeli-diddeli-diddelida. Det mest kuliga ting med tigrar är att det finns ingen mer än jag.

[Berättare: Konfirmandernas dag var det vi skulle prata om…]

Jaha, sen d-d-d-dansade de lägerdansen till E-Types; True Beliver. Sa jag att jag var hungrig? Ja, men då säger jag att jag är hungrig! Konfidanderna åt en god lördagsfrukost och skyndade sedan till träning. Där hoppade och studsade de runt en Medel-OL i Lillemark. Efter träningen valde vissa konfidander att bada innan lunchen. Vänta, ett b-b-b-bad? Men alla vet ju att bad inte är nyttigt för en? Förresten, vad gör det om man är smutsig? Du lär aldrig se mig ta ett bad.

[Berättare: Men Tiger, det är ju viktigt att tvätta sig efter man har tränat]

Ja ja… Till lunch blev det stekt skinka. Sen var det dags att STÄDA!? Jag kan inte se att det är stökigt…

[Berättare: Tiger… Du har en hink på huvudet. Det är klart du inte ser någonting]

När allt var rent var det dags för ett SISU-pass om kost med Fanny som är ledare på syd. Efter alla konfidander hade blivit kostifierade var det för varmt för att studsa. Så de tog en lugn stund. Till middag åt de sedan tigrars favoritmat; panerad fisk och potatis. Sen hände något trevligt, åtminstone stod det så på schemat, men det trevliga var bara bad på campingen. Tigrar behöver inte bada. Tigrar gillar i stället att äta kvällsfika. Innan konfidanderna gick och lade sig hade de en andakt, där de studsade med till både What are words och I’m yours.

Nu måste jag studsa vidare kompis, hej svejs!