Hoppla hej, bloggen är idag Drömmarnas grej!

Den nittonde juli var en enda lång väntan inför kvällens glassmila.
Dagen började med att vi vaknade med vattenkrig rakt i ansiktet för att sedan snabbt gå upp med joggingskorna och ta en löptur. Vissa udda människor tog med sig en hel pall och sprang med den för att inte dö. Efter den härliga löptiden blev det en efterlängtad frulle.

Konfaläsningen bestod av att knyta kors och vända en matta. Även en härlig tur till kyrkan då alla var pigga och glada. Efter beröm från prästen gick vi tillbaka till boendet för att få Oves goda falukorv.

Allrummen blev såklart inte de bästa eftersom vi var för upphetsade inför glassmila. Men innan dess så var de dags för den efterlängtade ful keps ol. Drömmarna var såklart fulast och toppade båda banorna.

Snabba som blixten fick vi ta oss till maten för att lämna Oves mat orörd. Efter några riskorn och lite sås tog alla en snabb nap på sina rum för att ladda upp inför glassmila.

Sen kom tiden med stort T. Efter många hårspray burkar var vi nu klara inför glassmila. Wow, vi alla såg fantastiska ut! Mycket glass trycktes på några sekunder men efter första sträckan ledde grupp 6 på grund av Olle P:s starka insats. För första gången i historien blev det omstart för hälften av lagen, delvis på grund av Emil som tog teskedssträckan lite för bokstavligt. Långa natten briljerades av Hugos socialisering som ledde till att laget inte förlorade. Men även Olle F som slukade glassen som en häst. Alva B och Isak E fick även sin första dejt när de satt och matade varandra med god glass. Efter lite om och men och lite fuskande så vann Hubben. Sort grattis till er (eller not).

Dagen avslutades med mackor som inte slukades som vanligt. Ledarna hade en rolig överraskning enligt dem som var ett mobildagis. Efter många sura miner så gick alla till sängs och somna sött i sina egna sängar. Men glöm aldrig hur Wasa sjönk. Botten upp!!!

Nu är det dags att vakna för drömmarna är slut.

#bottenupp