Tja tja bloggen, det här är Chokladsnittarna!

Vi är här för de sista bloggtittarna!

Vi väcktes bokstavligen av härliga toner när en miniorkester bestående av Hugo och Emil började spela för oss på trumpet och saxofon. Sedan dansade vi vår älskade lägerdans som såklart satt klockrent för alla. Efter dansen begav vi oss i vanlig ordning iväg till frukosten som var samma gamla vanliga.

Efter frukosten gick vi alla till campingen för bad, minigolf, trampbåt, glassätande och volleyboll.

Till lunch blev det panerad fisk med tillbehör för tredje gången. Efter lunchen var det dags för konfapass, då vi fortsatte med att planera vår konfirmation.
Det var sedan dags att åka och införskaffa oss de fina kläderna till glassmila; Dollarstore tjänade riktigt bra med pengar inom loppet av en timma!

Sedan var det dags för en händelserik middag då brandlarmet gick precis efter de första hade fått komma in i matsalen och börjat ta mat. Som tur var brann det inte och alla fick gå in och ta mat. Brandlarmet var dock fortfarande igång så vi fick lyssna på det underbara brandlarms beatet. Brandkåren kom med blåljus och kontrollerade.

Efter middagen gick de flesta och köpte glass inför glassmila. Vi kan säga att Willys glassutbud minskade stort.

Sedan gick vi till campingen för en väldigt sångfylld gudstjänst. Efter gudstjänsten var det dags för frågestund, kvällsfika och sedan andjakt. Kvällsbad stod näst på schemat men ingen ville bada så det slutade med film, Kung Fu Panda 3, i tv-rummet. Vissa tog sig även Coop för att köpa pizza eftersom ledarna hade glömt att ta med mackor från matsalen.

Klockan 23 skickade Jonathan oss till våra rum, där sov vi som vanligt i våra egna rum ända fram till väckningen.

Hejdå alla bloggtittarna detta var det sista från Chokladsnittarna. #våranamn #Odin #Isak #Elias #Svea # Ingrid #Alva #Klara