Läger Syd 24 Juni

Tjo bloggen, nu är det my little pony gruppen som tagit över!

Dagen startades med väckning 07:20 av ljudet av en pågående tennismatch i våra rum av de underbara ledarna. Morgongympan som följde visade sig bestå av kramkull. Efter mycket kärlek och kramar så var det dags för ännu en suverän frukost med ägg och gröt. Dagen fortsatte med lekar av olika slag till exempel Ninja och Haja!!

Äntligen fick vi börja med sysslorna….

Vi fick den stora äran att börja med att städa toaletterna och duscharna! Sång i världsklass hördes inifrån duscharna när Sixten var i farten. Karl förevigade det hela på film.

Efter ett mycket hårt arbete i ca 45 min så var det dags för lunch. Vi fick kasta i oss pyttipanna för att hinna med bussen som avgick klockan 12:30, slutdestinationen var Selo och där fick vi lägrets första träning. Det var en lyckad träning som bestod av mingel-OL på olika slingor. Det fanns en  badplats vid målet där bussen stod. Vattnet var varmt och skönt enligt vissa. Bussresan hem var väldigt trevlig. Vi fick träffa nya personer från läger nord och vi fick en bättre gemenskap som sedan bröts upp efter att vi krossade dem i brännboll senare på kvällen. När vi kom hem från brännbollsmatchen så hade vi kval till första laget i glassmilan. Glassmila är en sport inom orientering där man har ett lag som äter olika mycket glass på olika sträckor. Är det en gafflad sträcka så äter man såklart med gaffel. Vissa mådde inte särskilt bra efter ca 2 liter glass. Isak som deltog kom på att han var laktosintolerant efter att han hade ätit en tredjedel av glasspaketet på 2 liter.. 🙂 David och Melker var starka som lyckades få i sig hela två liter glass var.

Kvällsfikat var gott för de som inte hade ätit så mycket glass. Dagen avslutades med Andjakt A.K.A Andslakt även känt som andakt med fiolspel från vår kära gruppledare A.K.A morsan.

Vi tackar för er tid och avslutar denna uppdatering med mycket kärlek till våra fantastiska läsare! <3

Med vänliga hälsningar från my little ponys!

(Sixten, Karl, Tuva, Mildred, Emil och Maja.)

 

P.S: Glöm inte att följa vårt instagramkonto:

eksjoolkonfasyd17

P.P.S: VI ÄGER!!!!

 

Lämna ett svar