24 juni

Hej Askungen o halva Ariel här!

Vi blev väckta av Morran o Tobias på morgonen och det var väldigt trevligt faktiskt. Sedan startade vi dagen med dans som morgongympa och efter det gick vi till frukosten och åt oss mätta. Vi lekte sedan 

lite lekar som bland annat tidningsleken och knuten. Vissa missförstod tidningsleken och att man inte skulle slå så hårt.Sen gjorde vi lägrets första sysslor och team Askungen började med att tvätta… Vår mamma Matilda lärde oss väl så nu är vi tvättmästare. Lunchen bestod av strålande pyttipanna av Maggan och Ove<3 Vi var redo för träning och efter lunchen åkte vi iväg i en buss tillsammans med syd till Selo. Träningen bestod av mingelslingor. alltså att tillsammans med en från syd ta sig runt banan och dela med sig av sina tekniker när man orienterar. Det gick bättre för vissa än för andra men roligt var det iallafall.

 

 

Träningen avslutades med att de flesta tog ett dopp i det kalla vattnet. Vi åt middag och sedan gick en stor parad av tjejer till Willys(<3) och köpte svinbilligt godis. Vi fyllde på med energi till den stora brännbollsturneringen mot syd. Vi kan säga att om det varit ärligt spel hela matcherna så skulle vi vunnit stort. Syd är riktiga fuskare. Med en stark andraplats i bagaget gick vi hem och började planera hämnd…. Shoutout till Kajsa som var väldigt duktig och tog flera lyror, hon överträffade sig själv. Tillbaka på boendet lekte en stor del av nord maffia och det var nära att maffiorna vann tycker Vilde. Vi åt vårt favoritmål kvällsfika och det var sedan dags för dagens höjdpunkt, andakt. Vi sjöng vackra låtar om hundar i himlen osv. Emmelie läste en sorglig men underbar godnattsaga om en clown. Dagen avslutades med många godnattkramar som är så mysiga så och Kalle som ramlade ner i Isaks säng, en underbar dag helt enkelt.

Massor av slag och sparkar (och kramar) från askungens små möss aka Katja, Tove, Vilde, Edwin, Isak + mamma Matilda ( och lite av arielfamiljen )

Lämna ett svar