Läger Syd 22-23 Juni

Nämen tjenare bloggen! Sleipner på G

Första kvällen inleddes med en magnifik, skojsig, kreativ och imponerande dans av ledarna, som verkligen fick en att rycka till i smilgroparna. Dansen kommer vi dessutom att få lära oss under lägret. Efter det hade vi en smidig hälsningsstund där alla skakade hand med varandra.

Vi blev sedan tilldelade våra 3-stjärniga rum som ibland var ganska fina. De flesta var smarta och packade upp.  

Vi träffade även våran underbara familj – Sleipner, som vi älska såsåsåså mycket <3 för att vi är bättre än alla andra (även fast vi förlorar alla tävlingar*)

Senare på kvällen hade vi en andakt ledd av den goe Jonathan under vår lugna stund anledde tre sena stockholmare. Sen skulle vi sova.

 

Fredag

Efter en dålig natt blev vi väckta av den omtalade, ökända, fabulösa dansen som verkligen fick oss på rätt sida. Vi fick sedan försöka lära oss dansen på morgongympan 10 minuter senare.

Efter en energirik och utsökt frukost var vi redo för dagen. Vi började med en poängjakt, som vi inte direkt strålade i, men det viktiga var att vi hade roligt och fick chansen att spendera Lisas pengar på nödvändiga saker, såsom pansarvagnar och grädde.

Efter den goda lunchen gjorde vi oss midsommarfina för midsommarfirande, eller ja, de flesta tog ju det ett steg längre och tog de oerhört snygga grön-gul rutiga konfa-tröjorna. Eksjö folkdanslag inledde detta firande. Det var kul i ungefär två minuter. De höll dock på i 28min till. Sen var det vår tur att dansa (runt stången som vi nästan välte), vilket vi gjorde extremt bra. Rasmus F.J: ”Dansandet var bland det jobbigaste jag gjort i mitt liv”. Efter det blev det lägrets första bad!!! Vissa åt glass, medan andra stack till Willys.

Det årliga midsommarregnet kom framåt kvällen, men det hindrade inte oss från att leka burken/dunken/pantgömme. Vi blev extremt blöta, och stötte på några som firade midsommaren lite väl mycket. Men var inte oroliga, våra starka/modiga/snygga/härliga ledare skickade iväg dem.

Innan det var dags för godnattkramar hade vi det allmänt gött med kortspel och andakt a.k.a andjakt/andslakt.

Taco hej, nu får någon annan grupp ta över.

Mvh,

SLEIPNER
a.k.a Rasmus, Sofia, Lisa, David, Johan

Lämna ett svar