Läger Syd 28 Juni

Tja tja alla päron och syskon!!
Hoppas allt är bra med er:))

Som ni säkert redan läst började morgonen med ett awesome prank enligt oss, som dock blev en liten fail. Pranket gick ut på att vissa av oss syndare gick upp tidigare för att gömma oss i Ruslans rum. När det sen var dax för väckning var tanken att ledarna skulle få lite panik över att alla konfirmander var borta. Men det var inte riktigt så det blev då vår starkaste sida inte är att vara tysta. Sen var det dax för den heliga morgongympan då alla som varit med på pranket fick göra 50 upphopp. Trots att inga regler bröts under det legendariska pranket. På morgongympan fick vi även köra jägarvila vilket inte var så uppskattat av oss.

Sen var det äntligen frukost. Gröten hade såklart samma härliga konsistens som alltid och alla var nöjda och glada. Mätta och belåtna gick vi till kyrkan där vi hade en morgonbön ledd av Christoffer där vi bland annat sjöng vår favvo psalm 703(Ropa till Gud). Efter det gick vi som vanligt vidare till församlingshemmet där vi jobbade med bekymmerslöshetspärlan. Vi var som vanligt indelade i våra Konfagrupper och hade tre olika stationer. Det var trevligt som vanlig.

Efter det käkade vi lunch bestående av pasta med skinksås vilket var riktigt uppskattat av dom flesta.

Sen var det sysslor och som ni säkert redan listat ut hade vi toa och dusch som nu är skinande rena.

Efter det var det dax för dom fruktade OL-intervallerna i 30 graders värme. Som ni kanske förstår var det riktigt jobbigt och tufft. Det slutade till och med att en person nästan svimmade. Men förutom det var det en toppen träning. Som vanligt så tog många ett uppfriskande dopp i sjön efter träningen. När alla var rena och fräscha efter doppet bar det av till middagen där det serverades fisk med potatis som också smaka bra.

Sen var det återigen lugn stund som uppfylldes av sömn, slösurfande och telefonsamtal med dom där hemma. Sen var det fritid ända till kvällsfikat då många drog ner till stan och åt glass i det fina sommarvädret. Ikväll var det också lite speciellt då vi hade vår andakt i st Lars kapell med Pär. Där fick vi allt från skateboardtips till nattvard. Dagen avslutades med nattning av våra underbara ledare som fortfarande inte lyckats få godnattkramar av alla konfirmander. Det var allt för oss vi hörs om en vecka!!

/Idag var det Bredsidorna som skrev bloggen bestående av Emilia,Rut, Edvin, Olle, Elin och Ella.

Lämna ett svar