Läger Syd 7-8 Juli

Tjena! Nu är det bästa gruppen, Spirit här igen.
Vi ska börja skriva om vår härliga fredag, som startade starkt med en fantastisk men lite ehhh.. larvig väckning då två mänskliga larver kröp upp i våra sängar till till ljudet av en ännu larvigare låt. (hrrm ni förstår förmodligen exakt hur det måste sett ut)… Aja när alla konfirmander hämtat sig från den traumatiska väckningen och släpat sig ut på framsidan av lägerhuset var det dags för den dagliga morgongympan. Idag var det en något förvirrande sådan då man inte bara skulle gå runt och hälsa på varann utan även byta namn efter varje handskak. Hela leken gick ut på att man skulle få tillbaka sitt egna namn. Det var svårare än det låter och det fanns flera x antal av varje namn tillslut.
När leken var slut bad vi vår bordsbön innan det bar av till frukosten som ni förmodligen redan vet vad den består av.
Efter frukosten var det konfirmationsundervisning på schemat och idag handlade det om den första kärlekspärlan. Mys. Vi fick bland annat spela upp små draman om budorden där det fanns en härlig bredd kostymer att välja mellan, vi fick även spela ett spel då vi skulle finna vår dröm-pojk/flick/Hen- vän. Det vart ju najs ända tills man fick veta att vissa var knarkare, nazizt eller alkis.
Sedan var det dags för en mycket god lunch som bestod av pizza. Mumma.
Efter maten var det sysslor och vi fick återingen uppleva toaletternas charmiga miljö innan vi cyklade den aningen guppiga väg till vår träning som idag var bomteknik. några lyckades bättre än andra men vi sammanfattar det som en rolig träning. ja, förrutom halva lägret som var sjuka. Däremot fick dessa sjuklingar istället ta del av Sveriges utklassning i damstafetten. Whoohoo!
Sedan åkte vi hem, snabbduschade och åt mat innan vårt SISU-pass började. Idag var det Rasmus som berättade om träningsupplägg vilket uppskattades mycket bland konfakidsen.
När passet var slut var det kvällsfika följd av en fantastisk andslakt som hölls av vår fina vän Märta!
På lördagen var det besöksdag av våra päron samt familj! Men ingen undkom varken den skränande grytlocks-väckningen, konfadansen som morgongympa eller frullen. Men sedan bar det av för vissa som skulle på utflykt med sina familjer. många åkte till skurugata eller fikade på eksjös stolthet, Lennarts. De kvarvarande hade på morgonen ett filmmaraton bestående av scary movie och lejonkungen. Efteråt flöt de på krokodiler och munkar runt i Ekjsös å, vilket många tyckte var roligt att se, många åskådare stannade för att titta. För de som inte var här var besvikelsen stor när de fick reda på att de missat detta, så nu har vi bestämt att lejonkungen måste visas ännu en gång på tvn.
Sedan på kvällen var det dags att gå på dop då Sixten och Tobias från syd döptes. Många tyckte det var roligt att se de bli blöta när dom gick ner i sjön för att döpas. Det var ett mycket trevligt dop, med mycket sång. Efter dopet så var det dags för vissa att köpa glass, några njöt av sin glass medan några träna inför Glassmila. Sedan var det dags för det vanliga kvällsfikat och andakt som idag hölls av Ludvig.
Bye från bösta gruppen Spirit.
Aka Oscar, Hilda, Samuel, Thea och Tobias!!

Lämna ett svar