7 & 8 juli

Tjena tjena bloggen, nu är det Ariels tur att skriva bloggen igen!!

Fredagen började med att vi blev väckta av några ledare som kom smällande in i våra rum med två kastrull lock… ja ni kan tänka er ljudet som de gav av sig. Sen begav vi oss till morgongympan som bestod av en skottkärra-stafett i sin familj. Själv blev Ariel 2:a, vilket vi är väldigt nöjda med! Efter det begav oss till frukosten för den traditionella konfa-frukosten: gröt och mackor mm. Näst på schemat stod konfaundervisning, vilket var mycket roligt då temat var Kärlekspärlan. Vi fick leka en dating lek, sätta ihop draman med Guds 10 budord och sen lära oss hur de kan tolkas. Efter det var det dags för lunch då vi fick pizza som var väll omtyckt. Efter det begav vi oss tillbaka till boendet, dags för sysslor. Själv hade vi i Ariel tvätt, då tvättmaskinen strulade men det löste sig tillslut.

Näst på schemat stod den efterlängtade mossfotbollen!! Vi begav oss ned till cyklarna och cyklade samma väg som till keps OL. Vi stannade vid en sjö, och gick bort till mossen som vi upptäckte var hyfsat djup, vissa kom till knäna och andra kom ännu djupare… Ett antal olika tekniker fanns för att ta sig fram, som t. ex att rulla, krypa eller kullerbytta sig fram. Vissa blev även nergrävda i mossen men självklart kom alla upp igen. Även Rasmus och Elin tog ett lerdopp i en lerpöl i närheten. Samtidigt som alla spelade mossfotboll var det även VM i bakgrunden för ledarna och de som inte kunde spela. Trötta och nöjda gick vi tillbaka till sjön och tog ett dopp (för att få bort leran..) innan vi cyklade hem.

Väl hemma duschade vi och begav oss vidare till middagen, där det bjöds på schnitzel men ost och skinka inuti samt potatis. En timme senare var det lugn stund och direkt efter det, ett SISU pass där vi fick lära oss om kost, hälsa och kroppsideal. Efter SISUt var det fritid fram till kvällsfikat som bestod av det vanliga och sen var det andakt och läggdags.

Vi i Ariel var så duktiga så vi fick även äran att skriva om lördagen(Besöksdagen) också!!

Dagen började med att ledarna kom och väckte oss lugnt. Sen var det morgongympa, som bestod av 1,2,3 ost/1,2,3 rött ljus/3,6,9/1,2,3 röda lyktan stopp/1,3,5. Kärt barn(lek) har många namn… Vi begav oss vidare till frukosten igen som bestod av det vanliga och sen var det dags för föräldrar och syskon att komma på besök!! Det fanns vissa som stannade kvar här under dagen, som var Matilda, Arvid, Hunken och Tove, då de busade med oss genom att kasta runt kuddarna i andras rum. Än idag finns det vissa som inte har sina kuddar…

Klockan 19:00 var det dags för dop, där vår egna Tuva och Alfred, tillsammans med 4 andra från konfan fick ta ett dopp i sjön med prästen. Näst på schemat var det dags för kvällsfika och sedan därefter, andakt och läggdags.

Det var allt för denna gången, från Ariels små fiskar Rebecca, Lovisa, Albin, Alfred, Tuva och sjöstjärnan Nils.

Lämna ett svar