Läger syd 9 juli

Hejsan svejsan bloggen!

Dagen började med en Titanicväckning som ledarna var väldigt stolta över. Denna ledde till den sedvanliga morgongympan bestående av ramsor innan frukosten serverades.

Som en vanlig måndag så var det de vanliga rutinerna som gällde. På konfaundervisningen så hade vi den efterlängtade kärlekspärlan. Vi hade bland annat frågestund och besök av kyrkans diakon. På en annan station så pratade vi om kärlek med Åsa och Emelie. Sedan så lyckades dem chippa 11 st par efter gårdagens disco. Nere i källaren så fick vi skriva klart komplimanger på varandras hjärtan.

Sedan var det dags för lunch och då serverades det efterlängtade hamburgare. Därefter var det sysslor och efter det var det dags för träning. Dagens träning bestod av fulstafett, alltså masstart med fulgaffling. Erik från våran grupp kan stolt säga att han tog ledning från start. Men vid startpunkten skedde en liten incident som tog honom från första till sista plats. Istället för ett fulländat lopp så värvades han av vätsketeamet bestående av Emilia och Alva.

Middagen bjöd på potatisbullar med bacon och efter det hade vi sisu om mentalträning. Mycket intressant! Sedan kvällsfika, andakt och hopp i sängs som vanligt.

Dagen får 4/5 tomma läskburkar

MVH Frispark (Stina, Åsa, Ida, Lisa, Olle K och Erik)

Lämna ett svar