Lördag 24/6

Tja tja, bloggen, Neptunus här!!

Dagen startade med en orienterarväckning av Hugo och Erika som letade runt i hela rummet efter Jonathan och Wilma som agerade kontroller. Morgongympan blev fiskenäts-leken och när alla fiskade var fångade var det dags för frukost och Oves banger-gröt. Nästa grej på schemat var SISU-pass med ledarna Hugo och Emil. De visade hur man tejpade och lindade stukade fötter, mycket viktigt. När tejpen sen skulle dras bort fick Hugo en gratis vaxning, som vissa i syd gääärna hjälpte till med.

Efter det packade vi alla väskan, bytte om och drog på lunch då det bjöds på köttgryta med ris (inte potatis!!). Direkt efter rullade bussen mot träning och tips-OL. Det var frågor om ledarna och träningen fick blandade åsikter men kul att vara igång med de riktiga träningarna!:D Efter träningen var det bad, dusch och häng tills middan serverades som var pastasallad med kyckling och bönor samt en riktigt smarrig sås. Efter det, sysslor…

När sysslorna var avklarade kom vår första vilostund under lägret. Vissa passade på att vila, läsa bok och lyssna på musik medan andra dansade lägerdansen. När de flesta var utvilade blev det femkamp mot nord som bjöd på mycket skratt, kolasnören och deg i håret. När vi kom tillbaka blev det kvällsfika och en meeega lång med speedad frågestund med många sparade frågor från igår och alla miljoner frågor som skrivits idag. Efter det höll Thea andakt som var mycket mysig där vi fick dansa och sjunga. Klockan slog 22.30 och då var det tack och godnatt.
Bye, bye äpplepaj. //Neptunus