Måndag 3/7

Morsning korsning, Saturnus här! Måndagen började en väckning av högsta klass med grymtande grisar, sedan bar det av till frukost där det som vanligt serverades oves heliga gröt. Denna regniga dagens konfapass spenderades på kyrkogården där vi bland annat fick gå en runda på kyrkogården och ställa massa frågor till Malin som jobbar på en begravningsbyrå.

Klockan slog lunchtid och maten som serverades va pyttipanna, FÖR TREDJE GÅNGEN! Medan maten smälte gjorde vi de klassiska sysslorna och sedan var det dags för en rolig sprint med banor lagda av Jonathan. Efter sprinten var alla dyngsura, men vi sydare har som vanligt alltid humöret på topp ändå.

Till middag käkade vi raggmunk och fläsk. Efter middagen var det dags för lugna stunden där de flesta spenderade tiden med att fixa sig inför fotograferingen. Direkt efter den lugna stunden begav vi oss till församlingshemmet och tog på oss kåpor innan vi blev fotograferade i kyrkan. Efter kyrkan fick vi lite fritid där vissa la en Willys-rush medan andra drog tillbaka och chillade.

Kvällsfikan får vi ju såklart inte missa så den åt vi denna dag inomhus då gud inte var på vår sida med vädret idag. Denna dagen skulle Elvira L och Molly testa på att leka konfaledare och höll i andakten. Idag fick vi istället för topp och bott berätta om våra stoltaste ögonblick i livet och vad vi ångrar. Tack och Godnatt, sov gott från Saturnus.