Tisdag 4/7

Tjena hörni, Saturnus här igen! Hoppas ni har haft det bra sen sist vi sågs även fast det var igår, hehe. Idag fick några av oss äran att bli utdragna med madrasser och täcke samt kudde ut till korridorerna medan andra vaknade lugn och försiktigt undrandes över vad fan som precis hände med deras roomie.

Frukosten var som vanligt super duper och de flesta slukade Oves heliga gröt. Efter en härlig frukost packade vi inför Tjust, whoop whoop! När alla packat allt (nästan i alla fall) höll Ebba från Nord och Amanda i en föreläsning om mental träning där vi bland annat fick visualisera om hur det ser ut när vi bommar och hur vi vill se ut.

Lunchen åts idag väldigt snabbt med tanke på ont om tid, men hamburgarna var lika goda trots den korta tiden. Bussen stod utanför boendet när vi kom tillbaka och vi började åka mot Västervik. Idag var det Medel på schemat och i Damklassen hade Syd hela 7 topp 10 placeringar och i Herrklassen hade vi 3 topp 10 placeringar där Jarre utklassade motståndarna och vann med hela en minut. När alla av i mål åkte vi tillbaka till det nya boendet där vi ska spendera natten med nord, suck!

Till middagen serverades korv stroganoff. Under kvällens frågestund hände något som alla väntat på. Dance Battle mellan Nords Melker Sundström och våran kära Anders. Anders utklassade Melker efter bara någon minut då Melker lyckades sträcka sig och medan nordarna peppade han till att fortsätta utbrast han “Men vad ska jag göra mot det här”, för Ander var ju som vanligt SKITBRA på att dansa. På andakten sjöng vi Fix you av Coldplay innan det var läggdags. Natti, Natti från Saturnus.