Moi hälsar Finskapinnarna

Morgonen startade med sovmorgon och tyska stämmor. Efter det var det bara att skynda ner till morgongympan och leken ”runt husknuten” där vi smög runt på gården.

Efter det var det dags för den klassiska frukosten gröt och mackor. En timme senare var det avfärd med buss mot lång LM där de väldigt tekniska banorna resulterade i många bommar och en del brutna konfirmander.

Vi återhämtade oss med rostbiff innan en lång vandring som toppade förväntningarna, rik med coola stenar, blåbär och hallon. Ett uppfriskande bad senare i en lokal sjö där många barn blev dränkta (ingen kom till skada, utom Svea och Nova) var det dags för hemfärd igen.

Väl hemma efter lite fritid var det dags för en utsökt pyttipanna med stekta ägg. Sysslorna kom härnäst då självklart allrummen blev finast återigen. Lite sent inplanerat var det dags för åter ett sisu-pass där vi lärde oss om vägval och vägvalsanalys.

Efter det var det dags för kvällsfika och frågestund då Axel fick påbörja sin kisslist. Sen var det dags för andakt och god natt, som var senare än vanligt på grund av riktigt många frågor.

Tshüss hälsar Finskapinnarna