Hej hopp, Thanos lärjungar här (eller superhjälteföräldrar, vad än ni föredrar)

Superhjältarna väcktes i vanlig ordning i går morse. Kuddkrig alltså; helt normalt. Dock ville bara tre fightas tillbaka (ledsen smiley). Det var sedan styrkepass på morgongympan, något som arrangörerna hoppas var uppskattat. Sedan följde en frukost och vi tror ungdomarna blir lite besvikna om vi inte nämner den extraordinära frukosten gröt och ostmacka. Sedan bar det av mot Eksjö kyrka och en härlig Gudstjänst. I slutet sjöng vi psalm 89 där alla klappade med glatt (hoppas vi).

Fritid följde innan lunch och ”kidsen” (som Isac skulle sagt) hittade på en mängd olika saker. Mycket av gårdagens fritid gick dock ut på att förbereda inför dagens glassmila. Mer om den imorgon! Sen var det lunch med fisk och potatis och Nord hade precis hunnit därifrån innan brandlarmet gick. Ove hade för mycket os i köket. Åsa räknade och det tog 8 minuter innan brandpersonalen dök upp. Hon stannade dock mer än gärna för att spana in de snygga hunkarna (som är så gamla att de är i Åsas ålder). Thea och Felicia stannade också kvar och vinkade till rökdykaren, hon såg cool ut och tydligen har båda ledarna funderat på att bli brandmän.

Vi förlängde sedan bekymmerlöshetspärlepasset från förra veckan med att gå och chilla, äta glass, bada, hyra trampbåt och spela volleyboll på campingen under eftermiddagen. Isac fick en hård boll i huvudet och som förlåt fick han en glass. Thea blev hånad för att hon hade med sig sin hoodie, men senare ändrade folk sin åsikt om detta eftersom det visade sig vara ett genidrag då det blev väldigt kallt mot kvällen. Vi gick sedan mot middagen och fick njuta ordentligt då det var lönnbiff, klyftpotatis och bearnaisesås. Mums!

Efter maten var det inge lite fritid och mer planering inför glassmila. Och hörreni, om ni någon gång har klagomål om något kan ni skicka det till samma adress som glassmila-klagomålen ska till:

Slutabölavägen 69

Klagemura 13 1337

Sedan var det, igen, i vanlig ordning kvällsfika och andakt. Innan andakten har vi börjat sjunga en speciell låt (som är en av Åsas favoriter, fast det är inte därför vi sjunger den). Konfirmanderna i Nordväst ska sjunga den på sin konfirmation, så vi vill inte spoila något genom att säga vilken det är. Fortsättning följer…

Efteråt gick vi och lade oss. Vissa tidigare än andra. God natt och all kärlek till oss alla.

Juste! Vi hade fotbollsmatch också! Den här gången vann skåningarna och resterande i deras lag. Anledningen är tyvärr Baiers skadade lem. Kanske också för att de är duktiga, men det vill vi inte erkänna.