Onsdag 5/7

Tjo bree!! Tellus här, dagen började med en underlig väckning av Henke. När Henkes låtar hade slutat spelat började några packa och några käkade frukost. Tyvärr saknades Oves goda gröt men det bjöds på fil med flingor eller mackor som vanligt. Efter att alla slukade färdigt sin frukost skulle allt ut ur boendet och in i bussarna. På väg till andra dagen av Tjust 2-dagars spelades det bänger musik längst bak i bussen.

Väl framme på tävlingen så började folk började göra sig i ordning för långdistansen, vid upploppet fanns en underbar hejarklack som hejade in alla i mål. Tävlingen bjöd på fina placeringar för många. I D16 var hela pallen från Syd och på herrarnas så var bästa Syd Jarvis. Till lunch blev det en go kycklingsallad med någon sås. När lunchen var i magen och alla färdig duschade så var det bara att dra sig till bussen. På bussen roade sig folk med bänger musik och Photo roulette. Någogra fick upp lite oväntade bilder på Hugo.

Eksjö välkomnade oss tillbaka med regn men vi tog in alla våra saker från bussen ändå. Ganska direkt var det middag vilket var uppskattat då det blev köttbullar eller schnitzel med potatis. Sedan allas favorit SYSSLOR!!!!! Som kanske några redan vet o kanske hittat mönstret så var det allrum som syssla. Efter sysslorna var det dags för SYD att hålla i gudstjänsten där några fick i uppdrag att spela piano, några körde lite dramaspel. Hela gudstjänsten var uppskattad av alla om inte så började många skatta i alla fall.

Här näst var det kvällsfika och frågor tyvärr var det inte lika många roliga frågor som det har varit tidigare dagar. Som andakt så läste Tess en godnattsaga som handlade om en kejsare som inte hade några kläder. Sedan var det dags att fixa sig för att lägga sig o äntligen få sova i sin egna säng. Under nattningen så hade vissa lite planer för att busa men det var något som misslyckades när det var Finaste Familjemamman Amanda <3 som nattade oss. PS Amanda är bäst familjemamman.