Söndag 2/7

Tjena, tjabba, halloj mittbena! Neptunus is in the house…

Dagen började med en schysst väckning av Tess och lugn musik. Sedan var det morgongympa i vanlig ordning där det blev dans till “Livets väg” innan frullen serverades. Eftersom det var herrens vilodag så blev det högmässa i kyrkan där Anders, Erik och Linus var kyrkvärdar. Anders och Erik bjöd även på ett ytterst oklart men fantastiskt drama. Efter mässan fick vi stanna kvar och planera inför gudstjänsten vi i Syd ska hålla på onsdag eftermiddag.

Efter det blev det lurre-burre som var potatis, köttbullar och lingonsylt, en 10/10! Därefter blev det den roligaste aktiviteten vi vet, sysslor. Sedan var det dags för konfa pass. Vi fick testa kåpor, skriva frågor till begravningsentreprenören och kolla på prästens kyrkokläder där vi lärde oss vad de olika färgerna betydde för respektive söndags tema.

Efter det var vi hungriga och lasagne med nybakat bröd mättade våra magar. Tätt efter middagen drog vissa iväg på svettigt spinningpass med Jonathan som instruktör! Det var lökigt på riktigt… Samtidigt körde andra styrka och löpning vid boendet. Kort därefter höll Hugo en genomgång inför Tjust 2-dagars. Vi gick igenom kartan och lite vad man skulle tänka på. Allt för att slå Nord och vinna! Sedan blev det kvällsfika och vår älskade frågestund. Vi rörde oss senare upp till allrummet där Emma höll i andakten. Efter det togs pyjamasarna på och alla slumrade sött.

Neptunus kommer tillbaka nästa vecka för mer, håll koll!