Fredag och lördag 30/6 – 1/7

Hej svejs i lingonskogen! Mars här.

Vi började fredagen med morgongympa som bestod av följa John eller kanske snarare följa Hugo. Efter morgongympan blev det en smarrig frulle lagad av Per-Erik. Sedan var det dags för morgonbön där hölls en liiiite för lång bön av Henrik för våran smak. Därefter begav vi oss till konfapasset där vi bland annat fick rita vår gudsbild och ha en intensiv fyra hörn debatt. Efter konfan var alla riktigt sugna på mat och det bjöds på potatissallad och körv till mångas glädje.

Till skillnad från många andra dagar hade vi idag träning innan sysslor. Vi cyklade till träning med glatt humör och klarade oss för en gångs skull utan vurpor. Träning var en klurig par-OL bana som krävde mycket samarbete. När vi kom hem efter träningen tog vi en snabb dusch innan det var dags för sysslor, wihoo! Hungriga gick vi sedan mot middagen där det bjöds på rest fest vilket var uppskattat av många även om det var potatis denna dag också. Efter den smaskiga middagen och den ljuvliga lugna stunden var det fri lek tills kvällsfikat. En del gick då till campingen för att ta ett dopp och mata ankor med lite popcorn. Där hittade några även en trampbåt och tog en tur på sjön. Sedan var det kvällsfika och frågestund som bjöd på mycket skratt. Därefter andakt och sedan sov dags där de flesta sussade sött.

Lördagen började med en intensiv väckning där ledare kom in i simkläder och hoppade runt. Sedan ett gemensamt morgonmål innan päronen kom och hälsa på. Dagen blev rolig och regnig där en del hängde med föräldrar medans andra var med varandra eller tränade. På kvällskvisten var det dags för dop i ett regnigt Eksjö. Många kom för att kolla och det var mycket mysigt trots regnet. Sedan var det kvällsfika, och andakt där Tess läste godnattsaga för alla. Men till slut gick vi och sov i våra sköna sängar!

Över och ut, dumsnut!