Söndag 9/7

Tjolahoppsan! Mars är här för sista gången!

Dagen började med en underlig väckning där vissa fick en fridfull morgon med tårta medan andra hade en mer hektisk väckning. Morgongympan bestod av leken Familjen Olsson på cirkus. Frukosten var lika god som alltid och smälte bra i magen under den efterföljande gudstjänsten. Efter gudstjänsten fick vi lite fritid som vissa tillbringade på dollarstore för att handla utklädnad inför glassmila som går av stapeln på tisdag.

Sedan var det dags för lunch där det bjöds på riktig banger mat, falukorv och makaroner. Efter lunchen var det dags för våra älskade sysslor innan vi gick till kyrkbacksgården för att planera inför konfirmationsgudstjänsten. När vi kom hem från konfapasset passade många på att fixa sina utklädnader inför glassmila.

Hungriga begav vi oss sedan mot middagen där det bjöds på kålpudding, mums! Mätta i magen gick vi efter middagen till våra rum för att vila upp oss inför det stundande SISU-passet som avslutades med vattenkrig. SISU passet leddes av Erika och det bjöds på styrketräning. Vattenkriget blev härligt, blött och uppskattat denna soliga kväll. Blöta och glada gick vi sedan tillbaka till boendet för att avnjuta vår älskade kvällsfika. Kvällen avslutades med andakt innan det var dags att säga god natt.

Över och ut, Mars checkar ut!