Tjena hallå Hej! Trötter här!

Idag när vi kollade på schemat på morgonen blev vi mötta av en stor rubrik: ”En vanlig sketen Torsdag”. Efter att ha blivit väckta av vattenpistoler så var det dags för den vanliga sketna morgongympan. Sedan bar vi oss av mot utfodringen där det serverades den vanliga icke sketna gröten.

Som vanligt var det sedan dags att traska vidare till kyrkan och morgonbönen. Dagens konfaläsning var den andra kärlekspärlan på menyn. Då fick vi köra psalm-bingo, skriva kärleksdikter och dela ut komplimanger till alla kompisar på lägret.

Sedan var det lunch och för femtioelfte gången var det: ”panerad fisk”. Efter den smaskiga lunchen var det dags för det bästa på dagen, städ. Efter att vi skurat många toaletter så var det träning.

På träningen så var det momentbana och en ultragranig mikrosprint. Efter vi lugnt och säkert cyklat hem så var det dags för gastronomisk fyllning bestående av körv stroganöff som var serverad av en man som heter Ove. Efter det var äntligen lugn stund och vi fick pusta ut.

Näst på schemat var sisu-pass om mental träning, där fick vi lära oss vikten av att inte ha ett sugrör i munnen när man kör höga knän. Efter sisun var dags att äta en hög av mackor och aktion av allt kvarglömt efter fotbollsmatchen.

På andakten var det Matilda som satte på mysig musik och läste kärleksdikter. När ledarna kom in på rummen så fick vi se våra hjärtan med alla fina komplimanger av våra konfa-kamrater

Mvh Trötter!