Tjenis mina vänner, Hjärter Dam här!

Tjenis Penis mina vänner, Hjärter Dam här!

Dagen började med att vi blev väckta med en stor sked glass framför ansiktet. På morgongympan dansade vi klassikern ”Huvud, axlar, knä och tå”. Vi testade dansen Laurentia som vi gav ett gott försök, men det slutade med att vi dansade lägerdansen. Därefter gick vi till frukosten som bestod av det vanliga. Men nu hade halva lägret gått och vi bytte mattider med Nord. Vi var lite tidiga, så vi fick se Nords dåliga bordsskick som vi nämner senare i dagens blogg.

Dagens konfirmationsläsning handlade om nattpärlan och vi fick besöka Saint Lars kyrkogård. Vi delade upp oss i två grupper, en på vandring igenom kyrkogården ledd av Jonathan och ett bingo lett av Fanny. Vi fick både gå ned i en krypta, se den största gravstenen och besöka en minneslund. Efter det gick vi tillbaks till boendet och lekte en dramatisk mördarlek.

Utanför matsalen fick vi vänta för att se Nord rätta till sitt prank: att välta alla stolar och bord. Rätt åt dem, Ha Ha! När borden var rättställda slevade vi i oss Oves utsökta schnitzel med potatis. Vi fick oss en välbehövlig lugn stund, gjorde våra sysslor och förberedde oss för lägermästerskap i knock-out sprint.

Vi gick i samlad trupp ned till gamla stan där start och mål var beläget. Alla sprang kval, semi och final och som vanligt presterade Max på högsta nivå och klarade sig utan diskning liksom få andra. På grund av alla svåra virtuella hinder blev mer än halva startfältet diskade.

När vi kom fram till middagen sattes Nordarnas bordsskick på prov, melonrester och utspilld dricka låg både på bord och golv. Tack Nora med flera för städning av det sistnämnda. Middagen bestod av broccolisås med makaroner/ris. Liksom hela dagen var kvällen rätt så fullspäckad. Vi hade vägvalstudier med Emil och sedan var det dags för kvällsfika och andakt. Kvällen slutade med att vi fick se Lisas vägval från JVM från fyra år tillbaks.

Tjing Tjong Rimlexikon!