Tjena mittbena det är en vecka sedan sist och familjen ior är tillbaka.

Igår väcktes vi till AC/DC TNT och efter det bar det av till morgongympa, som igår bestod av pepparkakskus. Det var roligt men jobbigt, alla var trötta. Sedan gick vi till frukosten.

Direkt efter frukosten gick vi till aulan där vi träffade Helena som jobbar som diakon. Hon berättade om sitt jobb och svarade på våra frågor. Efter det gick vi tillbaka till boendet och pratade om miljöpärlan, vi fick göra ett kors av saker som finns ute i naturen. Alla gillade sina egna kors bäst men ledaren fick agera jury och bestämde vilket som var bäst. Sedan var det dags för lunch så det serverades schnitzel med potatis, mycket gott tyckte vi.

Efter det var det dags för knockout-sprint. Först var det kval, sedan semi och till sist final. Det var mycket avspärrningar och mer än hälften av oss blev diskade. Men till sist vann Ludvig, Ola blev tvåa och Viggo blev trea. Bästa tjej blev Lovisa Borg.

Efter sprinten duschade vi och sedan var det vår tur att tvätta igen, vilket var välbehövligt. Sedan fick vi vila ett tag innan det blev middag som igår var makaroner med broccoli och ost sås.

Sedan var det lugn stund följt utav att sisu pass med Emil. Det var lärorikt och intressant. Efter sisu passet var det kvällsfika och sedan andakt, då Hjalmar äntligen fick komma ut från sin karantän då han hade fått ett negativt test. Vi gick och la oss 21.10.

Det var allt ifrån oss tjing tjong långkalsong.