25 juni

Hej idag är det Belle som skriver!

Dan började med sovmorgon och lite musik. Sen gick vi ut för att köra lite huvud axlar knä och tå, dvs morgongympa. Sen var det en vanlig frukost som bestod av ägg, gröt och mackor. Sen begav vi oss till kyrkan för en gudstjänst med vår präst Josefine. Vi fick sjunga psalmer, lyssnade på prästen predikan och tog nattvard (förmodligen inte alkoholfritt).

På vägen hem passerade många Willys men de flesta gick tillbaka och fick vänta på ledarna, eftersom att ingen tog med sig någon nyckel. Till slut kom i alla fall Emelie och Kristoffer och låste upp.

Lunchen bestod av korv stroganoff med ris, efter lunch var det sysslordags och vi fick tvätta. Det fanns väldigt lite tvätt, så pass lite att vi nästan glömde bort den.

Tillbaka i kyrkan så var det Josefine som pratade om prästkläder och kyrkoåret och vi fick se ledarna i fina präst kläder. Om kläderna fick vi lära oss vad färgerna betyder. Efter det var de psalmbingo där Siri utklassa alla. Priset var godis men eftersom ledaren var så snäll så fick alla en bit.

Middagen var skitgod då de var pasta med köttbullar, den bästa maten på länge. Sen gick vi mot syd för lekar där vi blev indelade i 3 grupper där hälften var från syd och hälften från nord. Vi körde olika lekar bland annat klappramsa och meningslekar. Nord utklassade såklart syd. De var dock ingen tävling men alla vet att vi vann. Arvid tränare också inför glassmila och tryckte i sig två liter glass.

Eftersom det inte var en vanlig dag utan Emils födelsedag så sjöng vi så fint för Emil under kvällsfikat. Sen var det andakt med många frågor i frågelådan (Nård). Rebecka fick lite frågor om hon va singel, svaret var nej. Godnattsagan om en flyktingpojke var väldigt sorglig och fick en att tänka efter. Vi sjöng även två psalmer och gjorde som vanligt pulsen.
Sen var det puss och godnatt!

Hejdå från odjuren
Kajsa, Siri, Felix, Hampus, Jennifer och skönheten Emelie

Lämna ett svar