29 juni

Haj alla bloggläsare, Ariel här!!

Morgonen började med att vi blev väckta av en skäggig Kalle med en mask för ansiktet som misslyckades med att skrämma alla förutom 3 som var Kajsa, Albin och Tove. Efter det blev var det morgongympa, då vi körde ”sista paret ut”. Sen var det frukost som bestod av det vanliga, gröt och mackor!!

På konfan gick vi igenom ökenpärlan, då vi även fick lära oss om saker som kan vara svåra i livet som t.ex mobbing, näthat, sorg osv.. I källaren fick alla göra en livskurva och på andra ställen fick vi även göra lekar som en variant av hela havets stormar, fast istället för att tävla att sätta sig ned så skulle man ställa sig på stolarna och hjälpa varandra. Vi gjorde även en annan gruppövning.

Efter det var det dags för lunch som bestod av kycklingspett och ris. Efter det traskade vi vidare tillbaka till elevhemmet för sysslor. När allt var klart, begav vi oss ned till cyklarna och träningen, som bestod av en momentbana. Momentbanan innehöll korridor, linje, k-plock och brunbild. Efter detta cyklade vi tillbaka och sen stod det middag på schemat som bestod av panerad fisk med potatis och sås. Alla skyndade sig tillbaka efter maten för att hinna med lugna stunden som började en kvart tidigare, eftersom de flesta ville sticka till dollarstore som låg en bit bort. Efter lugna stunden cyklade de flesta ned till dollarstore där man han handla i ca 15 min innan det skulle stänga. Sedan cyklade vi tillbaka och näst på schemat var det kvällsfika och sen andakt. Andakten hölls i ett litet kapell i kyrkogården, där både nord och syd firade mässa och nattvard.
Efter andakten gick vi tillbaka till boendet. Väl tillbaka på boendet kom Viking och gav ledarna en rejäl utskällning om hur man, enligt honom, man ska bete sig i huset (inte smälla dörrar och prata….). Sen blev det gonattkramar av alla, även av Emmelie som kom in 20 minuter sent.

Snipp snapp slut, här var bloggen slut!!
Kramar från Team Ariel, Rebecca, Lovisa, Nils, Albin, Tuva och Alfred.

Lämna ett svar