30 juni

Hej och hallå alla Pocahontas lovers. Nu har det gått 1 vecka med alla sysslor så nu är det våran tur igen att skriva.

Dagen började med ett slag i ansiktet av ledarna men inte hos Lovisa och Matilda som sprang efter Kristoffer i högsta hugg med en kudde i vardera hand. Det regnade så vi ställde oss under våran älskade ek och körade våran uppskattade lek ”haja” som morgongympa.

Vi begav oss till frukosten och åt det vanliga och sedan var det dax för konfaläsning.  Idag var det bekymmerslöshetspärlan som lyfter fram det glada i livet. Vi gjorde kortfilmer om vad vi tyckte var bekymmerslöst och om man fick med Jesus fick man extra poäng. Vi gjorde även medaljer och Pär pratade om hur och varför man ska förlåta människor.
Till lunch åt vi skinksås med pasta och det var väldigt gott.

Eftersom det skulle vara lägermästerskap dagen efter var det ingen träning men en spännande och allvarlig fotbollsmatch. Det regnade men vi var lika taggade ändå. Ansiktsmålning, guldiga masker, solglasögon och ett glatt humör var på och vi var taggade på en hård match mot syd. Såklart gjorde vi första målet och syd rörde inte ens bollen. Dock var det en lagkamrat ifrån nord som sköt in bollen i sitt eget mål. Vi nämner inga namn men det börjar på ”K” och sluta på ”ajsa” .
Alla i nord tappade lite gnistan och syd fick in 2 mål till. 3-0 slutade det emot syd och Pommacen ifrån Dollarstore fick inte knäppas av idag heller. Dyngsura och trötta gick vi tillsammans hem och bytte om.

Till middag åt vi pannbiff, potatis och brunsås. Vissa fick köttbullar om de var tidiga. Viktor tog inte lika många köttbullar idag, tack vare Åsas tillsägelse igår. Dock avslöjade nu Johan hur många han åt och det var inte ultimat ändå. Kämpa på Viktor!

Medan vi spelade fotboll bakade våran älskade Emelie supergoda bullar som vi fick njuta av innan kvällsfikat.
Det ryktades även om Arvid L och Edvins dans som skedde samtidigt. Vi åt sedan kvällsfika, hade andakt och sedan var det godnatt.

Måste även säga att vi inte fick någon utskällning av Vikingen som nu får ringa till Svenne framöver.

Åsa avslöjade också att ledarna hade god fika när vi alla sov. Nu vet vi vad de gör när vi har gått och lagt oss!

Hejdå ifrån oss, Jakob G, Klara; Ylva, Ludvig och Arvid L

Lämna ett svar