Halloj från den bortglömda i Nalle Puh (Ru)

Igår vaknade vi till orienterar-Leif och hade morgongympa där vi lekte under hökens vingar kom. Sedan åt vi våran vanliga frukost med havregrynsgröt, macka eller fil. Sedan hade vi konfirmationsläsning. Vi pratade om den första pärlan i frälsarkransen, doppärlan. Vi gjorde olika övningar, till exempel att ta reda på fakta om vårat dop. 

Till lunch åt vi kyckling med potatis och sås. Efter den smaskiga lunchen gjorde alla lag sina sysslor och Ru hade tillfälle att tvätta. Efter  det skedde det som alla längtat efter, nämligen den första träningen! Vi cyklade till Ränneborg och där väntade ett ovanligt träningspass där man sprang två och två på sin egenritade karta vi gjort dagen innan. De allra snabbaste på banan hann bada efter och det var väldigt friskt i vattnet. Efter det väntade cyklingen hem och många var slitna efter träningspasset. Sedan käkade vi den smaskiga middagen som idag var rester(pytt i panna).

Vi hade vår första lugna stund på rummet och sedan den dagliga andakten. Vissa missade denna och var kvar på rummen. Efter det hade vi ett SISU pass. Det var Lisa från läger Syd som presenterade om hur man blir en bra orienterare. Många av oss gick sedan till Willys och köpte snacks inför kvällen. Vi åt kvällsfika och alla samlades runt tv apparaterna. Tillsammans tittade vi på fotbollsmatchen och fick lägga oss senare än vanligt. Våra snälla ledare lät oss vara uppe till 23.05.

Vänliga Hälsningar Ru

(Så här tight satt vi bara under de tio sekunder som bilden togs)